×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Am i dating a douchebag??

Am i dating a douchebag??


Verliefdheid, wat een heerlijk gevoel.  Wanneer je aan hem denk dan krijg je al vlinders in je buik. 
Gelukkig leven wij in een nieuwe tijdperk met leuke gadgets als WhatsApp, Skype en Snapchat.  Onbeperkt gratis communiceren. Thank you internet ( uiteraard betaal je daar wel voor.. maar dat is een bijzaak :)).

Gohh wat zat ik in de wolken.. eindelijk een serieuze relatie met een volwassen mens. Iemand die ik ken en vertrouw.  De eerste paar maandjes waren zo leuk en het voelde zo goed, dat ik het wist. I'm going to marry this dude!!!  Ja echt!! Ik hoorde de trouwbellen al rinkelen.  Maar toen begon het....

                                                              HIJ PROBEERDE MIJ TE VERANDEREN                                                                                                            

Het begon allemaal erg onschuldig. Wat waren de '' verbeterpunten''

1) Make-up; (voornamelijk mijn wenkbrauwen en donkere kringen) 

2) Mijn manier van praten; ( af en toe praat ik wel gebroken Surinaams, like fawaka)

3) Kleding; (Niet meer dan 2 verschillende kleuren kleding combineren)

4) Schoenen; ( bye bye sneakers, balarina's.. hello hakken)

5) BONUSPUNTEN: Altijd onfleek naar buiten, zelfs voor melk en brood. 

Eerlijk waar, ik heb bovenstaande punten echt geprobeerd. Maar dat is ZO NIET IK!! Na een maand was ik niet meer in de zevende wereld, maar hartstikke ongelukkig! Ik lette overal op. Als ik niet voldeed aan deze punten, was ik bang hem ergens tegen te komen. Niet gezond!

Ik geef toe, dat bovenstaande punten eisen iemand niet direct een eikel maakt. Maar wel als iemand jou niet aanneemt zoals je bent.

Mijn levensmotto qua relatie is dan ook:  Verander je zelf niet voor iemand. Als iemand je veranderd en dan van je houdt of bij je wilt zijn. Dan houdt diegene niet van JOU, maar van wat die van jou heeft gemaakt. Zijn perfecte vriendin/vriend.

Ben jij in een relatie met iemand die je (probeert) te veranderen of ken jij iemand die er in zit? Praat met naasten of derden.