Saar & Swiebertjes lamp

Saar & Swiebertjes lamp


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Heb me de laatste twee dagen een rotje zitten haken op een lampenbedekkapje. Huh wat? Nou, een dinges om een lampenkap te bedekken. En dat met een willekeurig russisch randje eraan wat ik van internet geplukt heb. Nou ja, ik zeg wel willekeurig maar eigenlijk heb ik geen idee. Mijn russisch is ook niet meer wat het geweest is en ik kan dus niet lezen wat erbij staat.  :) Hoe dan ook. Geinig Saar & Swiebertjes lampje zo. En al zou je het niet zeggen als je zo naar de foto kijkt, het is grijsgroen van kleur. Meer groen dan grijs denk ik. Ik wilde eigenlijk voornamelijk de blauwe vlinders bedekken maar dat is niet helemaal gelukt.  :) Misschien toch mijn verfkwasten maar tevoorschijn halen.
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit
| 15:43 |
Staat mooi hoor
| 14:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen