×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Vervolg Vervolgverhaal

Vervolg Vervolgverhaal


Er zit al een hele tijd sleur op de relatie, na de geboorte van de jongste hebben mijn man en ik elkaar nooit echt teruggevonden. Alles draaide ineens enkel nog om de kinderen. Vast in routine, zoals mijn grootmoeder het altijd zo leuk verwoordt, net zoals haar avondlijke insmering met handcrème en het enkele theelepeltje confituur elke ochtend voor ze haar boterham met ham geniet. Routine. Opstaan, kinderen naar school brengen, werken, kinderen ophalen, koken, man begroeten, met een pen de sudoku’s op de onderzetter oplossen, televisie kijken, slapen. Elke dag opnieuw.

Mijn man wou hier verandering in, ons nog een kans geven. Wat pit er in steken, zei ie.
Ik weet nog dat ik mijn tandenborstel net terug in het glas naast zijn bril op de wastafel zette, voor ik me door hem een blinddoek liet aanbinden, en me naar de auto liet begeleiden.
De start van het einde, zeg maar.

Toen ik de auto uitstapte, ging er een koude rilling over mijn rug heen.
Hij begeleidde me naar een deur, en ik hoorde een luide deurbel gaan.
Pas bij binnenkomst, deed ie me de blinddoek af. Nu ben ik niet meteen het frigide type, toch schrok ik even van het etablissement. Overal zag ik dames in prijzige pikante doch met zekere smaak uitgekozen lingerie. Heren liepen vooral rond in maatpak.

We werden naar een kamer begeleidt bovenaan de trap, de sleutel werd aan mijn man overhandigd.
Eens binnen gaf ie me een tas met lingerie, ik keek hem aan. Meende ie dit nu?
Nog eens, ik ben niet het frigide type, maar ie had me wel eens mogen waarschuwen.
“Kunnen we hier eerst even over praten?” vroeg ik hem. “Laten we het gewoon eens aanzien. Gewoon de dresscode volgen, en kijken, je hoeft hier helemaal niets te doen wat je niet wilt.” Had ik als antwoord gekregen. En daar had ie wel gelijk in uiteraard. Niemand hoefde iets te doen. “Waar sta jij allemaal voor open dan?” vroeg ik hem die dag nog. “Ik weet het zelf eigenlijk nog niet” had ie gezegd. Een leugen, zag ik meteen in zijn ogen. Maar, niet alleen voor mij, vooral voor zichzelf.

Ik had al een vermoeden dat ie op mannen viel toen we nog samen op school zaten. Onze hele relatie was eigenlijk al gebaseerd op het feit dat ie zichzelf op alle mogelijke vlakken graag voorloog. En ik geef toe dat het geld in zijn familie mij niet meteen van hem had weggejaagd. Op mijn 17, in mijn laatste jaar journalistiek, bleek ik onverwacht zwanger, en we trouwden.

Ik moest hem nu de kans geven zichzelf de ontdekken. Mijn mobiel stond nog aan, ik voerde de pincode in voor ontgrendeling, en zette hem af. Voor ik me om kleedde, en hem volgde naar beneden, naar de partnerclub. Daar ontmoetten we Jochem.
Ingrid Tips en meer
Wordt vervolgd vervolgd vervolgd (zag ik al)...
20-02-2017 18:53
20-02-2017 18:53 • 1 reactie • Reageer
MonsterMam
Hahahaha yup, bij gebrek aan titelinspiratie
20-02-2017 18:55
20-02-2017 18:55 • Reageer
Referendaris
Snel door naar het vervol vervolg vervolgverhaal.
16-02-2017 15:40
16-02-2017 15:40 • 1 reactie • Reageer
MonsterMam
Haha tja had niet veel titelinspiratie xD
16-02-2017 15:52
16-02-2017 15:52 • Reageer
Hans van Gemert
Mooi vervolg vervolgverhaal!
15-02-2017 00:45
15-02-2017 00:45 • 1 reactie • Reageer
MonsterMam
:)
15-02-2017 03:51
15-02-2017 03:51 • Reageer