Tussentijdse bloeding/ lichtroze afscheiding.. vervolg

Tussentijdse bloeding/ lichtroze afscheiding.. vervolg


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

..Dat waren mijn klachten en voor een langere tijd dacht ik dat het wellicht een SOA was. (zie vorig blog.)

HPV PAP-3a1. Dit was het resultaat van mijn uitstrijkje waarbij ik ben getest op baarmoederhalskanker. Nou had ik geen idee wat dit allemaal inhield en ben ik enorm geschrokken na het horen van de uitslag. HPV positief, het virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken zit in mijn lichaam.. 
Bij het zoeken op het internet naar wat de term PAP-3a1 betekent, werd ik wel wat rustiger. PAP3a1 betekent dat er wel afwijkende cellen zijn gevonden, maar dat deze nog geen baarmoederhalskanker zijn. Ik moet naar de gynaecoloog om het te laten behandelen en als alles goed verloopt ben ik er dan gewoon weer vanaf! 

Als je onderbuikgevoel je vertelt dat iets niet goed zit, negeer het dan niet. NIemand kent je eigen lichaam beter, dan..je eigen lichaam zelf ;)

Silentium


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ojeej.. Heb je de behandeling ook al gehad of dat nog niet?
sterkte meid
| 09:01 |
Tjonge...
Sterkte, en goede hoop houden!
| 17:36 |
In julie vorig jaar kreeg ik te horen dat ik de uitslag PAP3B had....ze hebbem dmv plaatstelijke verdoving weefsle rond mijn baarmoedermond weg gebrand en een eilandje met onrustig weefsel....is opgestuurd en onderzocht en ja....waar ik bang voor was, werd waarheid....kankercellen....Afgelopen september heb ik mijn baarmoeder laten verwijderen en vorige maand mijn eerste uitstrijkje weer gehad....alles was tot nu toe ok.....Jij sterkte! Vertrouw er op dat alles goed komt!
| 17:27 |
Vervelend om te horen zeg ! Vooral dat je baarmoeder eruit moest. Had je wel een kinderwens ? Of Had je al kinderen? Ik ben iig blij dat ze er wel werk achter hebben gezet en dat nu vorige maand alles in orde is getest !

En dankje!
| 12:17 |
ik heb gelukkig al 2 kinderen, maar we hadden nog wel een kinderwens...mss lukte het niet door dit...zullen we nooit weten ,maar gezondheid gaat boven alles ;)
| 13:17 |
Ja inderdaad! Blij dat je nu weer gezond bent toch :) en geniet van de 2 kinders
| 14:33 |
Juist....thnxxx komt goed
| 14:52 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen