×

Yoors


exit_to_app Inloggen

480
camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Tussentijdse bloeding/ lichtroze afscheiding.. vervolg

Tussentijdse bloeding/ lichtroze afscheiding.. vervolg


..Dat waren mijn klachten en voor een langere tijd dacht ik dat het wellicht een SOA was. (zie vorig blog.)

HPV PAP-3a1. Dit was het resultaat van mijn uitstrijkje waarbij ik ben getest op baarmoederhalskanker. Nou had ik geen idee wat dit allemaal inhield en ben ik enorm geschrokken na het horen van de uitslag. HPV positief, het virus dat baarmoederhalskanker kan veroorzaken zit in mijn lichaam.. 
Bij het zoeken op het internet naar wat de term PAP-3a1 betekent, werd ik wel wat rustiger. PAP3a1 betekent dat er wel afwijkende cellen zijn gevonden, maar dat deze nog geen baarmoederhalskanker zijn. Ik moet naar de gynaecoloog om het te laten behandelen en als alles goed verloopt ben ik er dan gewoon weer vanaf! 

Als je onderbuikgevoel je vertelt dat iets niet goed zit, negeer het dan niet. NIemand kent je eigen lichaam beter, dan..je eigen lichaam zelf ;)

SilentiumLana
Ojeej.. Heb je de behandeling ook al gehad of dat nog niet? sterkte meid
15-04-2017 09:01
15-04-2017 09:01
Jaded Adonis
Tjonge... Sterkte, en goede hoop houden!
10-04-2017 17:36
10-04-2017 17:36
Joyce de Boer
In julie vorig jaar kreeg ik te horen dat ik de uitslag PAP3B had....ze hebbem dmv plaatstelijke verdoving weefsle rond mijn baarmoedermond weg gebrand en een eilandje met onrustig weefsel....is opgestuurd en onderzocht en ja....waar ik bang voor was, werd waarheid....kankercellen....Afgelopen september heb ik mijn baarmoeder laten verwijderen en vorige maand mijn eerste uitstrijkje weer gehad....alles was tot nu toe ok.....Jij sterkte! Vertrouw er op dat alles goed komt!
10-04-2017 17:27
10-04-2017 17:27