×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Dagje in het leven van een NaH'er

Dagje in het leven van een NaH'er


Vorige week op een ochtend kom ik beneden en kom ik mijn afsprakenkaartje vd tandarts tegen, met de datum van die dag, oeps helemaal vergeten dus gauw dochter klaargemaakt voor school en de auto in en op naar de tandarts. ik mezelf gemeld bij de balie, zegt de assistente welke tandarts dan en hoelaat want je staat er niet in, dat is toch wel vreemd ik had het op mijn kaartje gelezen die ik natuurlijk thuis heb ik laten liggen. Zegt ze maar ze is er helemaal niet ze is ziek, en toen ze dat zei begon ik ineens een vage herinnering te krijgen dat ik paar dagen eerder gebeld ben door een andere assistente om de afspraak te verzetten, ik schaamde me een beetje en leg het uit dat ik idd gebeld ben en dat ik gewoon in de war was omdat ik mijn afsprakenkaartje gezien heb waar dus nog deze datum opstaat. 

Nieuw kaartje gekregen en een  beetje beschamend loop ik naar buiten en gaat mijn telefoon af, de fysiotherapeut: ik dacht dat wij een afspraak hadden hoor ik haar zeggen, he denk ik bij mezelf zo vroeg? nee pas om 13uur toch? nope helaas ook die afspraak was op een andere tijd dan 'normaal'. gelukkig kon ik toch smiddags nog even tussendoor maar jeetje wat een goed begin van de dag. Ik loop maar verder en ineens moest ik lachen waar maak ik me druk om de zon schijnt dacht ik tis een mooie dag!

Waar ik eerder boos verdrietig en gefrustreerd van zou zijn geraakt, moest ik nu gewoon lachen. Waarom zou ik het mezelf nog lastiger door boos te worden of verdrietig, ik kan het niet veranderen hoe ik mijn best ook doe. Ermee leren leven dat is wat ik moet doen ookal valt dat niet mee, het levert ook grappige dingen op. En zal vast niet altijd lukken om om iets te lachen maar deze dag had ik iig te pakken, en dat voelt goed :)

Over-Leven
Mooi om te lezen dat je er zo mee om kan gaan!
08-05-2018 10:25
08-05-2018 10:25 • Reageer
_PetitCorbeau_
Zo'n dingen kunnen iedereen eens overkomen hoor!
13-04-2017 15:21
13-04-2017 15:21 • Reageer