Acryl op plastiek. Update: Het is goed gelukt.

Acryl op plastiek. Update: Het is goed gelukt.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Ik heb thuis veel te veel spulletjes die ik niet gebruik en die ik kwijt wil raken. Bijvoorbeeld deze klok. De klok heeft een heleboel functies zoals lamp met zonsopgang/ondergang effect, en dan nog vogel/bos/ zee geluidjes met timer om in slaap te vallen of juist wakker te worden, radio, wekker enz. Jaren terug heb ik hem voor ruim 70 euro gekocht. Staat al jaren zonder gebruik, ik wou hem op Markplaats gaan zetten, maar toen zag ik op achterkant hele grote lelijke krassen. Weggooien vond ik echt zonder. Met die krassen is het ook geen gezicht, dus dan ging ik die klok "opknappen". Het gebeurde niet in een-twee-drie zoals ik heb het verwacht, in plaats van 2 a 3 laagjes acryl verf moest ik geloof ik er 100 doen... nou... een stuk of 15 zeker. En dan nog iedere keer laten drogen... Glanzende vernis erop... weer drogen... en dan nog duimen dat de boel blijft zitten... Ik heb geen ervaring ermee, dus ik weet niet wat te verwachten. Hier is het in ieder geval voorlopig resultaat:

UPDATE: De verf bleef heel goed zitten (heb ik uitgetest), dus ik heb de klok op Markplaats gratis gezet. Ik had een hoop reacties gekregen van mensen die deze lamp/klok voor meisjes kamer wouden hebben.  En er was een jonge dame die ik ermee blij gemaakt heb ;)

Wil je ook bloggen? Hier kun je aanmelden:
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een leuk idee
| 11:11 |
ik vind het leuk geworden
| 12:42 |
Dank je wel!
| 12:45 |
Leuk gepimpt. Ik zou hem zelf gehouden hebben.
| 10:02 |
Ik heb te veel spulletjes thuis, meer eigenlijk dat ik nodig heb ;)
| 12:12 |
zomooi ook zeg
| 09:32 |
dank je wel
| 09:52 |
Ik vind het alleen al super dat je het niet zo maar weggooit. Applaus, applaus, applaus. Ik vind hem trouwens wel leuk geworden. Kan me voorstellen dat jonge meisjes dit erg leuk vinden.
| 09:17 |
Dank je wel voor deze enthousiaste reactie, daar word ik echt vrolijk van ;)
| 09:52 |
bedankt voor de tips
| 19:13 |
Ben zelf ook wel benieuwd of het blijft zitten, creatieve oplossing! Mooier of niet is inderdaad een persoonlijke smaak, en ik weet ook niet hoe erg de krassen waren! Niet geschoten is altijd mis he!!
| 08:41 |
De krassen waren heel erg en diep. Nu is het niet terug te zien. Ik heb er net een tweede laag vernis overeen gedaan. Als het droog is, ga ik een krastest doen. Dus ik ben zelf benieuwd...
| 09:45 |
Ieder z'n smaak toch? De één vind het een verslechtering, de ander een verbetering, is maar net waar je van houdt toch?
| 02:28 |
Klopt ;-) hoeveel mensen, hoeveel wensen... zo zeggen ze, toch?
| 09:45 |
Klopt inderdaad ja. En nog bedankt! ;-D
| 12:08 |
Graag gedaan. Zoals ik al eerder ooit schreef ik stel eerlijkheid op prijs 8D
| 16:29 |
Natuurlijk! ik ook hoor ;-)
| 16:34 |
Ik heb geen idee of dit blijft zitten, het ziet er nu in ieder geval wel erg leuk uit!
| 12:52 |
O, wat lief! Dank je wel :)
| 12:56 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen