Harten kransen.

Harten kransen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mocht je willen knutselen voor Valentijnsdag, hier heb ik een paar ideeën die op het Internet tegengekomen voor harten kransen. Zo te zien kan harten krans van alles en nog wat gemaakt worden.

Mijn lievelingskrans van alle kransen afgebeeld eronder is van hout, absoluut toppertje voor mij. Zoiets zou ik zeker willen krijgen als cadeautje of misschien zelf maken maar dan met kant-en-klaar schijfjes, want zo veel hout zagen zie ik niet zo gauw gebeuren.... best wel lastig.

En welke harten krans vind jij allermooist?

Alle afbeeldingen zijn van "Google afbeelding" afkomstig.signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ohh dank je wel, zitten kei leuke ideetjes bij !
| 19:36 |
Welke vond je allermooist?
Ik probeer het eens te raden... dennenappels of bloemen, denk ik hihi
| 19:52 |
die met hout vind ik hele mooi. Maar vooral ook het idee erachter. Dat je met meer dan alleen bloemen er wat van kunt maken (snoepjes ) zo kun je veel meer bedenken en dat ga ik me nu 'bedenken' . dus je hebt me wat moois aangedragen !
| 09:15 |
Klopt, dat zijn pas enkele voorbeelden ter inspiratie ;)
| 11:54 |
ja echt heel erg leuk !
| 10:31 |
Geweldig. Wat mooi dit.
| 17:18 |
Die met rozen vind ik het mooist! De anderen zijn ook heel leuk!
| 02:28 |
Die met snoep ook? :)
| 08:56 |
Jazeker wel! ;-)
| 23:01 |
Dus jij bent een snoeper ;)
| 08:40 |
Valt mee hoor! Haha. ;-)
| 16:43 |
Mooi zo ;)
| 16:51 |
:-)
| 17:40 |
Mooie kransen , leuk gedaan !
| 23:15 |
Dank!
| 08:56 |
Heel erg mooie kransen heb je bij elkaar verzameld.. leuk hoor!!
| 19:03 |
Dank je!
| 08:57 |
Het zagen hoeft niet zo moeilijk te zijn... met een goede zaag tenminste.
| 17:08 |
Voor mannen zeker niet, voor mij wel..
Soms moet ik in mijn tuin wat taken van bomen weghalen (zagen). Met een tak van zeg het maar 4 cm ben ik zeker 15 minuten non stop bezig en daarna ben ik echt uitgeput! Dus rekensom is makkelijk, maar ik ga het niet echt uitrekenen ;)
| 17:18 |

Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen