Re: Dit ben ik!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier is het "Dit ben ik" van mijn dochtertje.

Ze wou heel graag op Yoors, ik vond het nog een beetje vroeg (zij is nog 7). En in eerste instantie was mijn instelling om nog even ermee te wachten, maar zij ging overal stiekem accounts aanmaken, dat kon ik merken op bevestigingsberichten in mijn e-mail box. Dus, dan ja, dacht ik, beter wel toestaan bloggen op Yoors, dan kan ik tenminste toezicht erop houden.

Een ding om op te merken: ze komt zelf op ideeën, ze schrijft haar blogs helemaal zelf, ook opmaken doet ze zelf. Er kunnen foutjes erin staan, maar wees niet te streng, ze is pas 7.

Ik houd toezicht alleen maar op inhoud van haar blogs en (inkomende en uitkomende) reacties, het moet passend bij haar leeftijd blijven.

Ze heeft al een paar blogs geschreven en mocht je interesse hebben, kun je rustig een kijkje nemen.

Ik vond haar blog "info voor huisdieren houden" heel informatief en heel leuk geschreven. Ik zou niet zeggen dat het zevenjarige meid heeft geschreven, dus ik ben hartstikke trots op haar!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
gaaf zeg, ze wil in haar moeders voetsporen lopen, toppie
maar hoe vinden we haar?
| 15:45 |
Druk maar op het plaatje erboven, dat is een link naar haar blog )
| 15:47 |
Heel goed van je. Je kan het dan beter toelaten. Anders gaan ze het stiekem doen. Ik ga haar volgen. ik vind het altijd geweldig hoe creatief kinderen kunnen zijn.
| 17:22 |
Ja, daarom. Het is geen kinderplatform, tenminste nog niet. Maar het is beter dat ze het hier doet.
Dank je )
| 20:38 |
Heb haar blog (nog) niet gelezen, maar zou zeggen: "Laat haar doen, zeker niet afblokken". Ik was vier jaar toen ik mijn eerste songtekst schreef in gedicht-en rijmvorm. Mijn zoontje van 10 is ook heel artistiek. Ik luisterde vanmorgen nog vol trots naar de ruime woordenschat uit de mond van het kind.Ik zei al lachend dat hij binnenkort mama's teksten mag nalezen en verbeteren voor publicatie. De appel valt nooit ver van de boom. Laat het talent maar groeien...
| 15:17 |
Thuis stimuleer ik haar creativiteit op alle gebieden. Ze doet mee aan verschillinde crea wedstrijden (als ze zelf het wil) enz. Tegenhouden haar wil ik niet, alleen maar online wereld is wat anders. Ik ben zelf heel erg voorzichtig ermee...
En ja, schrijven kan ze veel beter dan ik, strakjes gaat zij mij het leren.
Heel mooi als kinderen kunnen zich creatief uitten. Ook knap van jouw zoontje.
| 20:36 |
Dat heeft ze al heel leuk geschreven, ik vind 't knap!
| 11:30 |
Dank je wel voor het compliment, heel leuk om te horen.
| 20:24 |
Graag gedaan hoor!
| 22:09 |
Zeven jaar! Dat is dan wel heel knap! Daar zul je héél trots op zijn!
| 10:14 |
Ja, ik ben heel trots op haar. Ik daag haar uit om ook met jouw schrijfuitdagingen mee te doen. Het idee vond ze heel erg leuk, alleen maar moet het nog bij haar opkomen (het verhaal zelf), dus wie weet... sooner of later dat zou gebeuren.
| 10:35 |
Dat lijkt me heel leuk!
| 10:46 |
:)
| 11:16 |
Knap die jonge blogster. Als je dit kan als je 7 bent. Trotse mam.
| 09:50 |
Dank je, je compliment is echt hartverwarmend ;)
Ik ben ontzettend trots op haar.
| 09:52 |
Ik ga haar volgen
| 09:56 |
O, wat lief van jou. Ze wordt heel erg blij ermee )
| 10:00 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen