×

Yoors


Inloggen
×

YoorsRe: Dit ben ik!


Hier is het "Dit ben ik" van mijn dochtertje.

Ze wou heel graag op Yoors, ik vond het nog een beetje vroeg (zij is nog 7). En in eerste instantie was mijn instelling om nog even ermee te wachten, maar zij ging overal stiekem accounts aanmaken, dat kon ik merken op bevestigingsberichten in mijn e-mail box. Dus, dan ja, dacht ik, beter wel toestaan bloggen op Yoors, dan kan ik tenminste toezicht erop houden.

Een ding om op te merken: ze komt zelf op ideeën, ze schrijft haar blogs helemaal zelf, ook opmaken doet ze zelf. Er kunnen foutjes erin staan, maar wees niet te streng, ze is pas 7.

Ik houd toezicht alleen maar op inhoud van haar blogs en (inkomende en uitkomende) reacties, het moet passend bij haar leeftijd blijven.

Ze heeft al een paar blogs geschreven en mocht je interesse hebben, kun je rustig een kijkje nemen.

Ik vond haar blog "info voor huisdieren houden" heel informatief en heel leuk geschreven. Ik zou niet zeggen dat het zevenjarige meid heeft geschreven, dus ik ben hartstikke trots op haar!