Update / Fitter worden met Beauty Supps

Update / Fitter worden met Beauty Supps


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is ondertussen een aantal weken geleden dat ik gestart ben met het nemen van BeautySupps van French House Cosmetics. Zoals ik eerder al aangaf, mag ik deze testen om te zien of mijn vermoeidheid minder zal worden. Zou het gewerkt hebben? Of toch niet? Lees snel verder!


Vermoeidheid door de dag heen


Het klinkt misschien raar, maar ik merkte na enkele dagen al verschil. Wat mij als eerste opviel, was dat ik overdag een stuk minder moe was als voorheen. Helemaal top, want op het werk is het niet fijn als je continue vermoeid bent. Het wordt dan een stuk lastiger om je te concentreren. Pluspunten voor BeautySupps dus!


Opstaan


Het volgende dag me opviel, was dat ik steeds makkelijker uit bed kwam in de ochtend. Zou het dan echt werken? Dacht ik nog. Of heb ik gewoon een iets minder vermoeide periode? Maar het makkelijker opstaan bleef aanhouden. So far, so good.


BeautySupps


Vermoeidheid op vrijdagavond


Na een volledige week werken, kun je me op vrijdagavond bijna letterlijk bij elkaar vegen. De eerste vrijdag nadat ik begonnen was met de supplementen was dit ook niet anders. Maar goed, ik kon ook niet verwachten dat het een of ander wondermiddel was, waardoor ik nooit meer moe zou zijn. Dus, de week erna maar eens even afgewacht. En toen was ik echt enthousiast. Ik zat lekker op de bank, artikelen te schrijven en had zelfs al twee wijntjes op. Opeens viel het me in, dat ik helemaal niet moe was. En het was toch al tegen elven. Ik hoor het mezelf nog zeggen tegen Tasja. Dus hoppa, BeautySupps scoort en wint!


Conclusie


Tot nu toe ben ik zeer tevreden met de supplementen. Ik heb sinds ik deze neem, precies hetzelfde geleefd als voorheen. Ik ben verder dus niet begonnen met sporten of meer water drinken (wat ik wel zou moeten doen!) en ik ben de supplementen tot twee keer toe een dagje vergeten.

Ik ga voorlopig nog even door, want ik heb supplementen voor twee maanden gekregen. Ik ben benieuwd of mijn vermoeidheid daarna weer in het oude patroon valt. We will see!

Ps: Mocht je deze ook willen gebruiken. Op de website van Beauty Supps vind je alle benodigde informatie.


Heb jij al eens supplementen tegen vermoeidheid gebruikt?


Liefs,

Simone

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk om te lezen dat ze alvast goed resultaat hebben!!
| 20:45 |
Wow, wat fijn dat ze goed helpen!
| 20:44 |
Multivitaminen vind ik altijd belangrijk en ik ga slapen als ik echt moe ben
| 20:14 |
Klinkt als een wondermiddel, misschien toch maar eens kijken of het echt iets is voor mij.
| 20:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen