×

Yoors


Inloggen
×

YoorsVerleden 3.0

Verleden 3.0


Nadat de moeder van de nederlander is gestorven is, herriner ik mij nog maar korte stukjes. En niet bepaald in juiste volgorde, maar hier gaatie. 

Ik herriner me dat ik op een dag op onze computer aan het spelen was. Nog zo een oude, dikke destkop en ons internetbakje was er een met antennes. Ineens kwam de nederlander dit bakje uittrekken. Na een ruzie met moeder. Hij nam het mee richting moeder en begon haar zo te killen, hij wou haar gsm bekijken. Er werden veel haren uitgetrokken. Naderhand werd de politie gebeld. En god wat heb ik veel politie gezien toen ik jong was. Nadien zijn we verhuist en daar ging het van kwaad naar erger. Constant werden ik en mijn broer ingepraat dat de nederlander ons ging ontvoeren en de nederlander vertelde ons dat moeder ons een drankje ging aanbieden dat we niet mochten aannemen. Er zou iets ingestopt zijn. Fijn om dit als 12 jarig kind te horen. Dan heeft de nederlander mijn broer voor een maand ontvoerd naar nederland. Het was een hel om elke dag de speelplaats te doorzoeken in de hoop je broer te zien maar iedere keer teleurgesteld naar huis te keren. Uiteindelijk kwam hij terrecht en werden we beiden onder de jeugdrechter geplaatst. Dan is de nederlander verhuist naar Zuid-Afrika en is hij hertrouwd. 

Dit was zowat het hoofdstuk met de nederlander. Meer komt later. 

help

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!