×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mysterie van het glas (het leven met adhd)

Mysterie van het glas (het leven met adhd)


In mijn jonge jeugd stond er standaard op mijn rapport Melissa moet minder dromen, Melissa moet beter opletten, Melissa dit Melissa zus en Melissa zo ... Standaard verhaal .. Melisje leefde vroeger in een compleet andere wereld had ik soms het gevoel heerlijk vond ik dat ... Als ik met mijn barbi's  uren in mijn fantasiewereld kon spelen ... Later toen ik groot werd zei ik altijd dat in mijn hoofd te veel plaatjes waren die ik allemaal wilde zien .... Nu de laatste jaren noem ik het mijn encyclopedie je raad het al een veel te dik boek waarbij ik dagelijks het liefst alle pagina's en vooral de plaatjes wil zien. Sinds een jaar of 5 het stempeltje ADHD gekregen goh ... Voor mij meer een herkenning en een bevestiging dan het stempeltje. Zo kon ik het beter een plaatjes geven zeg maar wat voor mij heel belangrijk is. Een hele korte tijd heb ik mogen genieten van Ritalin wow das cool spul mijn leven was in 1 klap geordend whahahahha nog nooooooooooooit mee gemaakt das fijn. Maar goed ben er hartstikke allergisch voor dus maar weer gestopt, zonder lukt ook prima zoals ik al jaren doen. Maar sinds mijn stempel en het plaatsje in mij zie ik het niet meer als "last"maar zie ik er de humor van in. Tja ik ben wie ik ben en als iets echt heeeeeeeeeeeeeeel belangrijk is dan schrijf ik het op op minimaal 3 verschillende plaatsen en op dingen zoals werk ben ik super gefocust zodat ik beslist geen fouten maak. 

Van de week lag ik helemaal in een deuk , en serieus tot op de dag van vandaag kan ik het me niet herinneren dat ik het gedaan heb .... 

Ik heb zo mijn routine's om niks te vergeten elke dag weer in en uit (yup dat helpt) Zo ga ik iedere avond eerst mijn slaapkamer in pak mijn glas om daar vers water in te doen.  Ik vul het glas , poets mijn tanden, haal mijn make-up van mijn gezicht/ creme er op, ga naar de wc pak vervolgens mijn glas en loop naar bed ... 

Zo ook van de week alleen toen ik mijn glas wilde pakken was die weg ... huh ?? Er was verder niemand ... huh (met een beetje fantasie zie je me nu ook nog steeds vreemd kijken en denken huh) 

Ik volgde er echt geen ene hol van mijn glas was weg. Dus ik me bedenken o dan zal ik mijn glas wel vergeten zijn te pakken dat kan he vergeet wel vaker iets ... dus ik hup mijn slaapkamer in staat mijn glas daar vol met lekker koud water ... HUH #zucht .... ik weet echt niet meer hoe mijn glas daar weer is gekomen ..... 

Ondertussen zat in mijn hoofd een te grappig filmpje wat ik eerder die dag heb gezien ... ga daar de schuld aan geven want ik heb het niet gedaan .... Mysterie van het glas ..... 
Tiniki
Leuk geschreven en allemaal heel herkenbaar!
11-03-2017 16:51
11-03-2017 16:51 • Reageer
Hans van Gemert
Leuk verhaal. En handig, die kaboutertjes die jouw glas alvast klaar zetten...:-)
10-03-2017 13:38
10-03-2017 13:38 • 1 reactie • Reageer
Sneeuwvlokje
Ja handig... Ut spookt hier
10-03-2017 13:53
10-03-2017 13:53 • Reageer