'Chasing sunset'.. daar word ik altijd happy van :)

'Chasing sunset'.. daar word ik altijd happy van :)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben graag onderweg op de motor of op de tourscooter en als ik meer bagage meeneem, dan met de auto. En vooral lekker mijn EIGEN weg. Geen specifieke bestemming.. want het 'onderweg zijn' is mijn bestemming.
En alles was ik tegenkom en zie onderweg, dat leg ik vast met mijn fotocamera. Van alles wat mijn cameralens onderweg ziet, is de Sunrise en de Sunset waar mijn hartje extra warm van wordt. Elke dag toch weer anders.
En elke dag weer opnieuw geniet ik er met volle teugen van. Op 1 of ander manier vind ik alles zo mooi wat ik zie, maar lukt het nog niet helemaal om datgene met mijn lens zodanig vast te leggen zodat de foto precies dezelfde weergave heeft zoals mijn eigen ogen dat gezien hebben. Maarrrr, dat kan natuurlijk ook liggen aan de perfectionist in mij (waar ik weleens een meningsverschil mee heb ghihi) Mijn fotografie-skills ben ik dagelijks aan het verbeteren waar en wanneer ik ook maar de kans krijg. Blijft gewoon een heerlijke hobby! Aan het eind van m'n dag, wanneer ik de accu van mijn camera weer in de lader stop, ga ik met voldoening naar dromenland! ;)
 Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hele leuke foto!
| 02:42 |
Een heel mooie sfeerfoto!
| 15:20 |
Dank je wel Stefanieke.
| 15:35 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen