Grote veranderingen,zware beslissingen,ontmoedigend

Grote veranderingen,zware beslissingen,ontmoedigend


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben al een poosje niet meer op yoors geweest,deels even yoorsmoe en ook omdat ik terug in Kontich ben bij mijn kinderen ben en vanalles op mij afkomt.

Ik heb hier al op yoors verteld over de grote verbouwingen achter mijn tuintje. Het is een heel grote bouwwerf nu met veeeel materiaal dat er ligt en ook veeeel lawaai. Ondertussen is het gelijksvloer gebouwd van de lagere school en beginnen ze aan het eerste verdieping. Dat wil zeggen dat ze nu recht op mijn terras kunnen kijken en ik geen privacy heb. Nu het mooier weer wordt en ik graag mijn terrasdeuren open zet,geeft dat een probleem,voel me dan "bekeken" zeker omdat ik altijd privacy had op mijn terras.

Nu komt mijn zoon af dat hij zijn master in informatica niet in Antwerpen wilt doen want die is niet echt zijn ding. De kans is heeeel groot dat hij ook op kot wil in Leuven zoals mijn dochter. Op zich financieel geen probleem want hij heeft ook recht op een kot op maat maar het heeft wel gevolgen voor huis in Kontich. Ik ben heel veel aan zee en als mijn beide kinderen op kot zijn,is mijn groot huis zo goed als continue leeg. Beide kinderen zijn niet van plan om elk weekend naar huis te komen. Ze kunnen hun was op kot doen en zij kunnen dat want ze doen al jaren hun was zelf thuis.

En sowieso heeft dat gevolgen voor mijn huis ttz ik ben nu zeker dat ik hier niet meer wil wonen wegens de werken nu en daarna als de school geopend is. Dat gaat zoveel lawaai geven en ook heb ik nix privacy niet meer want de speelplaats is 10 meter van mijn flatje vandaan.

Mijn zoon wil hier wel blijven wonen eens hij gaat werken en mij dan huishuur betalen maar het huis is wel heel groot voor 1 persoon want er zijn 5 slaapkamers.

Mijn huis is een kangoeroewoning en mijn zus met een beperking woont op het gelijksvloer,dus mijn flat verkopen is niet zo evident en wat met mijn zuster.?!

Het overrompeld mij allemaal en geeft me inwendige onrust met als gevolg dat ik heel obsessief met mijn plakboek bezig ben en yoors me nu even niet meer boeit. Ook is het verdienen van yps de helft trager ttz nu heb ik amper 5000 per maand en ontmoedigd mij dat.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Begrijp ik heel goed...
| 16:37 |
Moeilijk dilemma, zeker gezien het feit dat je mantelzorger bent voor je zus! Sterkte!
| 18:48 |
Alles op zijn tijd, Yoors loopt niet weg en je hebt andere dingen aan je hoofd. Neem rust en tijd om je beslissingen te overdenken, ik ken de situatie niet maar misschien je onrust eens bespreken met je zuster als dat mogelijk is.
| 21:57 |
Bedankt voor je lieve woorden!
Het is onmogelijk om met haar erover te praten,ze is te beperkt qua intelligentie
| 10:40 |
Ok, dat is jammer, ja dan heb jij de last. Ik wens je veel kracht.
| 13:30 |
Dat je hier minder was had ik al gemerkt, ik miste je al. Ik wens je veel wijsheid en sterkte.
| 11:13 |
Wat lief dat je me miste!
Ach ja het leven van een alleenstaande mantelzorger met ook nog 2 studerende tieners is niet altijd even gemakkelijk,daarom vlucht ik veel naar mijn eigen gecreerde fantasie wereldflatje aan zee
| 18:21 |
Het was mij wel opgevallen. Sterkte
| 22:35 |
Thnxxxx
| 18:22 |
Heel veel moed en wijsheid in deze overrompelende periode Sofie, je weet me te vinden als je een luisterend oor nodig hebt of eens een babbel weg van het lawaai xx
| 18:48 |
Thxxxxxxxx xxxxxxxx xxxxx
| 18:52 |
Oeh, dat is wel veel ineens. Wat Yoors betreft; wij lopen niet weg, ik had je wel al even gemist. Doe het niet voor de yp maar voor het plezier aub... verder kan ik niet anders dan je veel sterkte wensen met je beslissingen.
| 18:15 |
Je hebt glijk maar ik de het eigenlijk voor mijn plezier maar had er even geen plezier mee in
| 18:53 |
Dan moet je er (even) mee stoppen... sterkte nogmaals!
| 19:00 |
Thnx
Volgende week ga ik terug naar zee en daar heb ik meer tijd
| 19:04 |
Daarom dat ik je nog amper zag. wat een veranderingen allemaal.
| 15:33 |
En zorgen :-(
| 18:53 |
Heel veel sterkte met alle veranderingen.
| 00:04 |
Ja het geeft wel wat stress! En mijn huis eventueel verkopen is ook een grote stap want het is een prachtig huis zelf mee verbouwd
| 10:42 |
Dat begrijp ik, wij zijn ook al een tijdje bezig met de vraag, verhuizen of niet.
| 10:53 |
Ik heb nog de zorg ivm mijn zus,zij woont op gelijksvloer en wat nu met haar
| 18:55 |
Ja dat is vervelend, wil zij niet verhuizen?
| 21:18 |
Zij neigt tot autisme
| 22:07 |
Maar is er verder niemand om voor haar te zorgen
| 22:25 |
Jeetje, dat is best wat allemaal, wens je veel sterkte en hoop toch wel dat je op yoors zal blijven...
| 23:24 |
Dat is lief van je!
Ik vertrek volgende week terug naar zee en daar heb ik zeeën van tijd om te yoorsen
| 10:43 |
Sterkte! Misschien kun je Yoors gebruiken als afleiding, om even niet aan alle dilemma's te denken...
| 19:45 |
Miss?! Nu vlucht ik in obsessief bezig zijn met mijn plakboek en kijken naar waargebeurde verhalen op youtube
| 19:50 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen