×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTravel Blog

Travel Blog


Het is zover... Ik ga het doen, ofja proberen! Laten we even realistisch blijven, er zijn al zo ontzettend veel mensen die een travel blog schrijven dat ik je ook hoor denken, heb je haar weer.

Toch ga ik het proberen! Ik ben op ontzettend veel plekken al geweest, waardoor ik travel tips heb voor het boeken van reizen, maar ook tijdens het reizen / vliegen en voor bestemmingen waar ik zelf ook al geweest ben.

Ook help ik graag andere mensen met het zoeken van de perfecte bestemming voor hun reis. Ik vind het heerlijk om alles tot in de puntjes uit te zoeken en ga dan ook aan de slag als freelance travel consultant voor iedereen die dit nodig heeft!

Willen jullie een kijkje nemen op mijn website? Graag zelfs! S by S Travel

Je mag natuurlijk ook altijd even een berichtje achter laten!