Sonja Anna Maria Sam.....

Sonja Anna Maria Sam.....


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Welkom bij Sonjaannamariasam.....

Ik ben Sonjaannamariasam en ik ben 53 jaar oud en ik kom uit Voorburg. Ik ben getrouwd met Tom en ik heb 2 kids, een dochter van 31 jaar oud en een zoon van 27 jaar en ook ben ik de trotse oma van 4 kleinkinderen (2 meiden en 2 knullen).

Verder zijn me hobby's mijn 4 sphinxkatten (2 poezen en 2 katers) waar ik volgend jaar een nestje van hoop te krijgen. Ik heb ook sinds kort een nieuwe hobbie en dat is Daimond painting waar je op mijn blog ongetwijfeld wel meer over te weten komt, kan je alvast zeggen het is zeer verslavend en zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd hebt he?

Wil je nog meer van mij weten vraag het me gerust wie weet geef ik je daar wel antwoord op.

xxxx SonjaBeoordeel

Reviews en Reacties:

3.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind het pracht katten. Welkom op yoors. Veel lees en schrijfplezier
| 23:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen