Aliexpress, betrouwbaar?

Aliexpress, betrouwbaar?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wat is Aliexpress?

'Aliexpress.com is eigenlijk een soort van Chinese marktplaats. Je koopt dus niet van Aliexpress.com zelf, maar van handelaren die hun producten via Aliexpress.com aanbieden. Als je geen probleem hebt met de langere levertijd, dan kan kopen via Aliexpress handig zijn. Het productaanbod is gigantisch groot en de prijzen zijn vaak extreem laag.


Een beetje slim nadenken & niet al te grote aankopen doen zorgt ervoor dat je niet voor verrassingen komt te staan. Stel dit gebeurt wel, dan kun je gelukkig een beroep doen op de 'buyer protection' Aliexpress aanbiedt. Mocht je je bestelling niet ontvangen, dan krijg je je volledige aankoopbedrag terug van Aliexpress. Voldoet het product dat je hebt gekocht niet aan de door de verkoper opgegeven beschrijving, dan heb je ook recht op een (volledige of gedeeltelijke) vergoeding.

Zou ik Aliexpress aanraden?

Ja, voor kleine spullen onder de 10,- wel. Ik heb al zeker 50 dingen op Aliexpress besteld, en heb maar 1 keer gehad dat ik iets niet binnen kreeg, terwijl ik al het andere netjes heb binnen gekregen. Ik zie vaak dat ze ook dingen voor 100,- verkopen of hoger, dat moet je gewoon niet bestellen. De kans is dan ontzettend groot dat je besteld, de verkoper 100,- binnenkrijgt en jij vervolgens je product nooit krijgt.

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Viva aliexpress!!!!
Bij mij is tot nog toe alles goed aangekomen.
1 keer zijn er schoenen door de douane uitgenomen. Gewoon €24 extra moeten betalen en het was ok.
| 10:14 |
Helemaal mee eens, en heb nog nooit (alleen met kledingmaten) geen problemen met ze gehad en altijd alles netjes binnengekregen.
Ze hebben veel leuke dingen die ik in nederland weinig tegenkom.
| 21:39 |
Leuk artikel! Ik ben het met je eens, bestel ook vaker dingen via ali maar inderdaad altijd goedkopere dingetjes. Ook pas ik altijd heel goed op met kleding omdat dit meestal toch anders uitziet dan op de foto en je goed op moet passen met de maten (goed afmeten enz). In ieder geval leuk artikel!
| 14:23 |
Dankjewel! Maten kloppen vaak niet inderdaad, daarom bestel ik ook nooit kleding daar.
| 14:45 |
Leuk artikel, zelf heb ik nog nooit op Alieexpress wat gekocht. Ik durf het niet aan, haha. Net zoals lightinthebox enzo, niets voor mij :)
| 21:01 |
Snap ik, maar het is echt een leuke site!
| 14:45 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen