×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
De webwinkel

De webwinkel


We kennen ze allemaal, de klantenkaarten en promotiebonnen, zowat elk bedrijf werkt ermee én op korte tijd krijgen we er héél wat bij elkaar. Héél fijn... als je ze steeds bij je hebt én ze ook daadwerkelijk gebruikt, je kan er een heleboel mee uitsparen. Ik kén mensen die daar heel gedreven mee omgaan, maar spijtig genoeg lukt mij dat niet.

Toch, wanneer ik dan de deur nog eens uitga om te shoppen, wat op zich al niet te vaak meer gebeurd, omdat ik merendeels online shop, heb ik altijd de beste voornemens, wat de klantenkaarten betreffen dan toch. Dan steek ik voor alle zekerheid de tientallen klantenkaarten mooi in mijn handtas én ga ik met volle goede voornemens de stad in.

Achteraf gebleken én moet het nu net lukken, dat ik mijn desbetreffende aankoop doe in een winkel waar ik voor het eerst kom en opnieuw een kaart kan toevoegen aan mijn verzameling. Dus wat mij persoonlijk betreft, heb ik daar nog weinig voordeel uit kunnen trekken.

De promotiebonnen zijn nog een grotere ramp voor mij, het begint al bij het uitknippen ervan. Het is me al vaker overkomen dat ik er werk van maak, knip ze dan netjes uit én leg ze dan op de kast zodanig ik ze 'zie' liggen. En meestal verder dan dat gaat het niet.

Wat ben ik blij met de opkomst van de webshops, ik kan ze alleen maar toejuichen. Je hoeft je niet meer te verplaatsen, niet meer aanschuiven, ik kan het aanbod nu rustig bekijken, het wordt aan huis geleverd én mensen zoals ik kunnen nu evengoed genieten van de promoties. Bovendien zijn ze tegenwoordig zo gemoderniseerd dat je per onmiddellijk iemand te woord staat via de chat.

Dit heeft ook mede de directe aanleiding geweest tot het zelf openen van een webshop met artikelen waarvan ik wist dat iedereen ze wel gebruikte, maar in eerste instantie en vooral ikzelf. Voor mij persoonlijk is het een luxe om mijn maandelijkse aankopen te doen in mijn eigen webshop aan grote kortingen, geen promotie meer te moeten missen. Bovendien heb ik voor elke gelegenheid het gepaste geschenk binnen handbereik.

Wat mij persoonlijk betreft, slechts een kleine greep uit de brede waaier aan mogelijkheden én voordelen van het beheren van een eigen webshop.

Kristien Goeyvaerts
vind het ook veel leuker , aangenamerx
20-10-2017 06:54
20-10-2017 06:54 • Reageer
_PetitCorbeau_
Ik winkel eigenlijk ook nog maar grotendeels via webshops
04-10-2017 15:25
04-10-2017 15:25 • Reageer