Beste gratis online cursus Spaans


Spaans, je houdt ervan of niet, maar ik ben werkelijk verliefd op deze mooie en uiterst romantische taal, dus wilde ik die graag onder de knie krijgen.

Jaren geleden cursussen besteld, later online ook gaan volgen, maar echt opschieten deed dat niet. In zulke dingen blijf je veel te lang hangen in de grammatica en vooraleer je een deftige zin kan gaan vormen, ben je maanden verder, dus ben ik naar alternatieven gaan zoeken en zo ben ik terechtgekomen op YouTube bij: 'Spanish with Paul'.

Ja, je ziet het al in de aankondiging het is een gratis cursus wel gegeven vanuit het Engels naar het Spaans, maar voor mij persoonlijk is dat geen probleem, omdat Engels mijn tweede taal is en ik denk dat vele onder ons toch een aardig woordje Engels begrijpen. Dus als dat geen probleem is, kan ik je geen betere cursus aanraden om binnen de kortste tijd al een goed woordje #Spaans te kunnen begrijpen, spreken, lezen en schrijven.

Paul leert stap voor stap het Spaans aan, via zijn #Youtube kanaal, door zinnen die je onmiddellijk kan gebruiken en geeft tussen door een stukje eenvoudige grammatica mee. Hoe verder je vordert in de cursus, hoe dieper hij verder gaat op de grammatica. Hij heeft ook aparte testen voorzien. Bovendien geeft hij ook de hele #cursus in pdf file mee, zodanig je het kunnen leren lezen en schrijven.
Naar mijn weten bestaat er geen eenvoudiger manier om deze prachtige taal snel onder de knie te krijgen. Veel succes alvast!