Tenerife landing


Tenerife, het eiland waar ik mijn hart verloren heb, waar ik ooit hoop te gaan kunnen wonen. Costa Adeje een mooi en iets wat rustig plaatsje gelegen in de gemeente Arona en verder op de al even mooie hoofdstad van Tenerife, Santa Cruz.

Santa Cruz met zijn belangrijke haven voor vracht- en cruiseschepen, bovendien de belangrijkste doorvoerhaven voor o.a. de andere Canarische eilanden.

Tenerife ook wel het eiland van de eeuwige lente genoemd, want zelfs in de winter blijven de temperaturen hangen tussen de 21° en 25°, om die reden alleen al zou ik liever vandaag dan morgen willen vertrekken.

Verleden jaar vond mijn eerste kennismaking met #Tenerife plaats, samen met mijn neef hadden we een verblijf geboekt bij H10 Costa Adeje Palace. Een 4- sterren hotel, maar wat mij betreft verdienen ze er 5.
Een mooi hotel, prachtig gelegen in een wat rustigere buurt en met uitzicht op de Atlantische Oceaan. Een perfect onderhouden en groot hotel met 2 grote zwembaden buiten en 1 binnen. Buiten kon men ook relaxen in een verwarmd bubbelbad met speciale verlichting, heerlijk! Een fitness, kapper, kledingwinkel, computers, enz... het was er allemaal te vinden. En 's avonds waren ze altijd voorzien van fantastisch entertainment.
Het eten was op en top verzorgd en men had dagelijks een onuitputtelijke keuze. Over het personeel absoluut geen slecht woord, integendeel, zij waren continue gedienstig en vriendelijk. Een echt aanrader dus.

Natuurlijk heb ik daar onnoemelijk veel foto's en filmpjes genomen, maar mijn eerste contact, de landing op Tenerife, zal altijd iets speciaals blijven.


#tenerifecostaadeje #h10costaadejepalace #tenerife #adejetenerife #tenerifevakantie #canarischeeilanden