Hulp gevraagd bij Yoors


Het ligt waarschijnlijk aan mezelf, want echt veel bloggen doe ik niet meer, maar telkens als ik er met volle moed weer aan wil beginnen, stuit ik op nieuwigheden bij #Yoors. Natuurlijk zullen het wel fantastische gebruiksvriendelijke updates zijn, alleen kan ik niet meer volgen of wilt het niet allemaal lukken bij mij.

Ik ben ervan overtuigd dat hier heel behulpzame bloggers vertoeven, dus vraag ik om hulp. Misschien bestaat er een uitgebreide blog over, dan is de link ervan zeer welkom of kunnen sommige me een antwoord geven op mijn vragen/probleempjes?

1. Welke afmetingen moet de foto die je bovenaan een artikel zet hebben? En hoe bekom ik die? Ik werk gemakkelijk met foto's van #Pixabay
2. Telkens als ik een link plaats, blijft mijn tekst in de kleur van de link staan, ook al voeg ik na de link enkele spaties toe. Hoe kan ik dat oplossen? Ik ben nu steeds genoodzaakt om mijn tekst verder te zetten op de lijn eronder.
3. Als ik een tekst gepubliceerd heb en ik daarna enkele wijzigingen wil aanbrengen door op 'bewerken' te klikken, kan niets doen.

Bedankt alvast.