×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Theelabel Quote 1; Vervelende leraar


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wie vond jij de meest vervelende leraar op school?

Mijn antwoord:
Eerlijk gezegd hoef ik daar niet lang over na te denken. Op de middelbare school hadden we een leraar geschiedenis die, als je even niet op zat te letten, zonder enige waarschuwing je tafel tegen je buik schopte. Meneer de Graaf was zijn naam. Geschiedenis vond ik altijd een prachtig vak, maar ik vond het vreselijk dat ik les van hem kreeg! Hij heeft het 2 keer bij mij geflikt om tegen mijn tafel te schoppen zodat ik hem in mijn buik kreeg, wat erin resulteerde dat ik beide keren de klas werd uitgestuurd. Dit omdat ik mijn mond opentrok om hem er op te wijzen dat een tafel in je buik getrapt te krijgen nogal pijn deed, en dat wij (ondanks dat hij ons een stel irritante pubers vond) ook gevoel hadden. 
De derde keer zag ik hem net op tijd aankomen en op het moment dat hij een schop tegen mijn tafel gaf, sprong ik erachter weg! Wat was hij boos zeg... Hij begon te schreeuwen dat ik niet aan het opletten was, terwijl ik hem precies woord voor woord kon navertellen wat hij de laatste 30 minuten had verteld. Ik zei hem gelijk dat als hij nog één keer tegen mijn tafel zou schoppen, ik mijn stoel naar zijn hoofd zou gooien. Toen heb ik mijn tas ingepakt en ben de klas uitgelopen om me maar gelijk te melden bij de directeur. 

Nu ik eraan terug denk, ik ben totaal niet trots op mijn reactie want ik ben alles behalve gewelddadig, en had het anders moeten aanpakken. Ik was ook echt geen lieverdje, maar ik heb altijd al een gruwelijke hekel gehad aan geweld. Ik was (en ben) nu eenmaal veel beter met woorden... 

En, wie vond jij de meest vervelende leraar op school?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts