Theelabel Quote 1; Vervelende leraar

Theelabel Quote 1; Vervelende leraar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wie vond jij de meest vervelende leraar op school?

Mijn antwoord:
Eerlijk gezegd hoef ik daar niet lang over na te denken. Op de middelbare school hadden we een leraar geschiedenis die, als je even niet op zat te letten, zonder enige waarschuwing je tafel tegen je buik schopte. Meneer de Graaf was zijn naam. Geschiedenis vond ik altijd een prachtig vak, maar ik vond het vreselijk dat ik les van hem kreeg! Hij heeft het 2 keer bij mij geflikt om tegen mijn tafel te schoppen zodat ik hem in mijn buik kreeg, wat erin resulteerde dat ik beide keren de klas werd uitgestuurd. Dit omdat ik mijn mond opentrok om hem er op te wijzen dat een tafel in je buik getrapt te krijgen nogal pijn deed, en dat wij (ondanks dat hij ons een stel irritante pubers vond) ook gevoel hadden. 
De derde keer zag ik hem net op tijd aankomen en op het moment dat hij een schop tegen mijn tafel gaf, sprong ik erachter weg! Wat was hij boos zeg... Hij begon te schreeuwen dat ik niet aan het opletten was, terwijl ik hem precies woord voor woord kon navertellen wat hij de laatste 30 minuten had verteld. Ik zei hem gelijk dat als hij nog één keer tegen mijn tafel zou schoppen, ik mijn stoel naar zijn hoofd zou gooien. Toen heb ik mijn tas ingepakt en ben de klas uitgelopen om me maar gelijk te melden bij de directeur. 

Nu ik eraan terug denk, ik ben totaal niet trots op mijn reactie want ik ben alles behalve gewelddadig, en had het anders moeten aanpakken. Ik was ook echt geen lieverdje, maar ik heb altijd al een gruwelijke hekel gehad aan geweld. Ik was (en ben) nu eenmaal veel beter met woorden... 

En, wie vond jij de meest vervelende leraar op school?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Kan me eigenlijk geen vervelende leraren herinneren. Heb ook nooit in een klas gezeten waarmee de leraar moeite had.
| 13:30 |
Dan heb jij geboft ;-)

Ik wel hoor. Bij ons waren er 3 leerkrachten die totaal geen orde konden houden, en we hadden er 3 die erg driftig konden worden.
| 14:44 |
Ik zit nog op school, en de vervelendste vind ik toch wel mijn lerares! Heel verstrooid maar toch opvliegend, vooral op mij!
| 22:59 |
Dat is vervelend, als ze juist jou eruit pikt met haar opvliegendheid... Welk van geeft zij als ik het mag vragen?
| 17:21 |
Chemie haha, ik was zo druk aan het denken dat ik vergeten was het vak erbij te schrijven
| 19:01 |
Haha, geeft toch niet ;-)
| 19:51 |
o, jee ik had echt heel veel leuke leraren ! dus dan misschien de geschiedenis leraar , al was hij in de gang of als er iets met je was super aardig maar in de les heel erg streng ( wat overigens wel mijn cijfers ten goede kwam) Hij had de uitspraak, wanneer je kauwgom in je mond had : "als je een koe bent mag je kauwen ben je geen koe dan kauw je niet"
ik dacht hel slim te zijn en vertelde hem nou dan ben ik een koe , waarop hij zegt ga dan maar voor het bord staan op handen en voeten want koeien zitten niet ! dus toen toch maar mijn kauwgom uitgespuugd hihi
| 14:39 |
Haha, geweldige opmerking van je leraar. Ja dan zou ik ook mijn kauwgom uitspugen hoor.
Oh ik had ook wel strenge leraren, maar ondanks dat vond ik ze wel aardig. Maar we hadden er bijvoorbeeld ook één die heel erg driftig kon worden, en één die graag de leerlingen kleineerde.
Ik had graag strenge leraren omdat ik daar meer van leerde dan van die leraren die geen orde konden houden...
| 12:30 |
Ik had denk ik mn valse leerkrachten:
Pr Willem Alexanderschool: Meester Kroek (slaan en discrimineren) en juf Mulder (zeeer onvriendelijk en uitspelen). Melanchton: wiskundeleraar. Herbert Vissers College: handtastelijke bio-leraar, wiskunde leraar die zichzelf errug grappig vond, leraar Nederlands die flink discrimineerde. St Thomas College: biologie leraar, hij haatte mij vanaf het allereerste moment en probeerde mij continue voor schut te zetten.
| 17:26 |
Erg toch dat er zulke leerkrachten zijn! School hoort een veilige en leuke omgeving te zijn, aan jouw ervaringen met leerkrachten te lezen, was dat verre van dat! Heb je daar toen ook meldingen van gedaan?
| 12:36 |
Ja schoolinspectie deed niets maandelijks geschreven, vertrouwenspersoon school deed niets, schoolarts vond het normaal dus ik heb mijn kinderen zo de klas uitgehaald en van school gehaald
| 13:33 |
Dat zou ik dus ook hebben gedaan als niemand naar je luistert! Niet normaal toch hoe ze met mensen omgaan. Elke melding moet serieus genomen worden!
| 14:56 |
Meester Krein in de vierde klas lagere school, die sloeg met een liniaal op je hand als je niet oplette.
| 15:23 |
Ook niet normaal, dat kun je je tegenwoordig niet meer voorstellen hé, dat een leraar zoiets doet...
| 14:45 |
Lijkt mijn meester Kroek wel
| 17:26 |
Meneer grein dat was werkelijk een enorme sjagerijn
| 16:36 |
ja, echt hé!
| 14:48 |
Hij had van mij die tafel terug gekregen! Beetje schoppen tegen een tafel als iemand niet oplet, is hij helemaal belatafeld! Vol tegen zijn benen had ik hem geduwd en gevraagd of het pijn deed. Ja, mooi, dan weet je nu zelf hoe het voelt! Sukkel...
| 17:46 |
Ja dat was ook een optie geweest...
We hadden wel meer van die halvegare leerkrachten die niet wisten hoe ze met pubers om moesten gaan.
| 14:03 |
Volgens mij krijgen lerrkrachyen geen psychologische test en de meesten geven echt geen les omdat zij kinderen zo leuk vinden
| 17:28 |
Ben ik met je eens. Er staan mensen voor de klas die daar eigenlijk helemaal niet geschikt voor zijn...
| 12:37 |
Ja hoe zou dat komen?
| 13:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen