×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Theelabel Quote 10; Onsterfelijk

Theelabel Quote 10; Onsterfelijk


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Als je onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou je dan doen?

Mijn antwoord:
Als ik een dag onsterfelijk zou zijn, dan zou ik die dag graag tussen de wilde dieren willen doorbrengen. Het lijkt me helemaal geweldig om ongestoord tussen o.a. de olifanten, neushoorns, nijlpaarden, tijgers, leeuwen, luipaarden, gorilla's en alligators te kunnen lopen. Of wat te denken van zwemmen tussen bijvoorbeeld de orca's of haaien... 

En, als jij onsterfelijk zou zijn voor 1 dag, wat zou jij dan doen?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!
Katrien
Die theelabels zijn leuk, alleen... ik drink (bijna) nooit thee!
07-02-2018 15:48
07-02-2018 15:48 • 1 reactie • Reageer
Lientje
Ik lust geen koffie, en drink dus alleen thee en water.
08-02-2018 17:24
08-02-2018 17:24 • Reageer
Walkoflife
Leuk zijn die theelabels hè? Ik lees ze ook altijd voor aan mijn zoon. Als ik een dag onsterfelijk zou zijn zou ik diepzee duiken met haaien... hoop niet dat he dan toch gewond raakt
04-02-2018 15:54
04-02-2018 15:54 • 2 reacties • Reageer
Lientje
Ja, ik vind ze erg leuk. Ze zetten aan tot denken. Hihi, nou dat was dus ook mijn eerste gedachte. Het zou toch wat zijn, overleef je die ene dag omdat je onsterfelijk bent, overlijd je de volgende dag aan je opgelopen verwondingen... Ik heb besloten er positief over te denken, als ik onsterfelijk ben kan ik ook niet gewond raken die dag ;-)
05-02-2018 15:12
05-02-2018 15:12 • Reageer
Lientje
Leuk dat jij ze ook voorleest aan je zoon. Ik neem er ook altijd een moment voor met mijn zoon en vind het altijd erg leuk en leerzaam om zijn antwoorden en beredeneringen te horen.
05-02-2018 16:48
05-02-2018 16:48 • Reageer