×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Theelabel Quote 12; Wat brengt...?

Theelabel Quote 12; Wat brengt...?


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wat brengt een lach op jouw gezicht?

Mijn antwoord:
Er zijn meerdere dingen die een lach op mijn gezicht brengen. Bijvoorbeeld als ik mijn zoon bezig zie met zijn katten, hoe lief en zorgzaam hij met ze is, dan smelt ik gewoon. Hij is zo ontzettend onzeker over zichzelf, maar als hij met zijn katten bezig is, dan straalt hij gewoon en lijkt het alsof hij steeds wat meer zelfvertrouwen krijgt.
Als ik aan mijn oma denk, aan de vele en mooie herinneringen die ik aan haar heb. (Onze) dieren krijgen ook vaak een lach op mijn gezicht, als ze bijvoorbeeld even lekker bij me komen liggen. Een schaaltje met verse aardbeien, maar ook een goed boek en een lekkere kop thee kunnen een lach op mijn gezicht toveren. Er zijn nog wel meer dingen, maar dat wordt te lang om op te noemen 😉.

En, wat brengt een lach op jouw gezicht?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties