Theelabel Quote; 15

Theelabel Quote; 15


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de theelabels van bijvoorbeeld Pickwickthee staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier een maand lang dagelijks een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  Misschien is het een leuk idee als jullie ook de vraag beantwoorden? Het moet natuurlijk niet.

De vraag van vandaag:
Ga je liever naar de zon of naar de sneeuw?

Mijn antwoord:

Sneeuw vind ik prachtig, het maakt de wereld zo mooi en sprookjesachtig. Maar eerlijk gezegd ben ik een ontzettende koukleum en ik ben dan ook totaal niet geschikt  voor de kou. Vreselijk, die eeuwige koude voeten en het maar niet warm kunnen krijgen, zelfs niet met de warmste kleding aan...
Nee dan zoek ik toch liever de zon op, al moet het niet al te warm zijn want daar kan ik ook al niet tegen. Ik vind in de zomer zo'n 26° dan ook helemaal prima. 

En, ga jij liever naar de zon of naar de sneeuw?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (1 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben gek op sneeuw maar als ik vakantie heb dan zoek ik de zon op
| 18:51 |
Ik vind sneeuw prachtig, maar zal het niet vrijwillig opzoeken... Ik ben een te grote koukleum daarvoor ;-)
| 19:49 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden