×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Theelabel Quote 26; Social Media


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Hoe belangrijk is Social Media voor je?

Mijn antwoord:
Social Media is voor mij niet echt belangrijk, ik kan makkelijk zonder. Facebook heb ik verwijderd van mijn telefoon, en via de laptop kijk ik daar zelden of nooit op. Ik zit er al een poosje over na te denken of mijn profiel daar volledig zal verwijderen. Het is voor mij handig dat ik via Facebook makkelijk contact heb met mijn familie die in het buitenland wonen, maar verder doe ik er eigenlijk niet echt meer iets mee. 

Twitter heb ik wel, maar gebruik dat eigenlijk nooit en kijk er ook zelden of nooit op...

Wel ben ik regelmatig op Instagram te vinden. Ik vind het leuk om daar mijn foto's te plaatsen en de foto's van anderen te bekijken. Geen selfies trouwens, die plaats ik sowieso niet. Ik vind de foto's van de natuur, en steden erg mooi om te zien en ik leer er zelf betere foto's door te maken. De ene keer ben ik op een dag een paar keer te vinden op Instagram, maar ook wel eens dagen of weken niet. Ik heb gewoon niet altijd de behoefte om online bezig te zijn, en persoonlijk zie ik er voor mij ook de nut niet echt van in. 

En, hoe belangrijk is Social Media voor jou?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts