×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Theelabel Quote 17; Blunder


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wat was je grootste blunder?

Mijn antwoord:

Ik maak eigenlijk best wel vaak blunders, ik ben zo'n beetje de 'blooper queen' van de familie zeg maar... Of dat nou een titel is waar ik trots op moet zijn laten we maar even in het midden. 
Jaren teug was ik met mijn zus in een stad aan het winkelen. Ik heb een gruwelijke hekel aan winkelen (behalve voor boeken dan 😇 ), maar ja als man-en zoonlief kleding nodig hebben zal het toch moeten gebeuren. Het was verdraaide druk in de winkels, en aangezien ik totaal niet van drukte hou en er gigantisch van baal als je dan ook nog eens stapvoets moet lopen en slalommen omdat mensen graag in het pad staan te kletsen, werkte dat niet echt in het voordeel van mijn humeur... 
Toen we dan eindelijk bij de kledingwinkel waren beland waar mijn zus wilde kijken, was mijn plezier ondertussen echt wel verdwenen. Ik wilde achter mijn zus aanlopen, maar ik kon nergens langs omdat moeders met hun kinderwagens breed uit stonden en ik zag een meneer staan in een pad  waar ik wel langs kon, als hij ietsjes aan de kant zou gaan.. Ik vroeg hem heel vriendelijk of ik er langs mocht, maar meneer deed net of hij me niet hoorde. Ik vroeg het nog een keer heel beleefd, maar nog steeds gaf meneer geen reactie. Ik tikte hem op zijn schouder, maar meneer leek wel doof en gevoelloos want nog steeds kreeg ik geen reactie. Toen verloor ik dus mijn geduld en begon te mopperen op meneer, dat ik het ronduit onbeleefd vond dat hij niet reageerde als hem netjes iets werd gevraagd en of hij misschien doof was. Ondertussen kwam mijn zus aangelopen gierend van het lachen, ze vroeg of ik het nou echt niet door had. Of ik wat door had?  Dat ik tegen een paspop stond te mopperen...

En, wat is jouw grootste blunder?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts