×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Theelabel Quote 19; Gedachten lezen v.s. onzichtbaarheid


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Zou je liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn?

Mijn antwoord:
Hmmm, dat hangt er een beetje vanaf of ik definitief onzichtbaar zou zijn of dat ik zelf zou kunnen beslissen wanneer wel/niet. Ik sta niet graag in de belangstelling, maar zou toch ook niet willen dat niemand mij ooit zou kunnen zien. Het lijkt me wel super handig om onzichtbaar te kunnen zijn, en een mooie bijkomstigheid zou zijn dat ik mijn zoon ook eens zou kunnen laten schrikken. Nu ben ik steeds de pineut, maar dan zou hij dat ook een keer zijn 😇! Ik zou eens een kijkje nemen bij zoonlief in de klas, het lijkt me tof om een keer met eigen ogen te zien wat hij zoal doet en hoe hij daar is. Of eens kijken bij mensen of gelegenheden waar je normaal gesproken niet zomaar binnen komt. Als ik onzichtbaar zou kunnen zijn, dan zou ik dat ook zeker in de natuur gebruiken, het is toch een mooie manier om dichter bij de dieren te kunnen komen zonder ze te storen of weg te jagen. 

Ik zou niet kiezen voor gedachten lezen omdat ik niet zo nodig hoef te weten wat een ander denkt. Ik heb het al druk genoeg in mijn hoofd met al mijn eigen gedachten. 

En, zou jij liever gedachten kunnen lezen of onzichtbaar willen zijn?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts