×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTheelabel Quote 20; Geld

Theelabel Quote 20; Geld


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:

Maakt geld gelukkig?

Mijn antwoord:
Of geld gelukkig maakt zou ik eerlijk gezegd niet weten, maar het is denk ik wel super handig om (veel) geld te hebben. Vooral mensen die het hebben, zeggen dat geld niet gelukkig maakt. Nou ik hoef echt geen miljoenen, maar pootjebaden in het geld zou ik ook prima vinden. Het lijkt me heerlijk om me geen zorgen hoeven te maken of we de maand wel kunnen rondkomen... Dat het geen probleem zou zijn als bijvoorbeeld de auto of  wasmachine stuk zou gaan. Dat je gewoon kunt kopen wat je nodig hebt, en ook nog wat overhoud om te kunnen sparen! 
Maar heel cliché, met geld kun je je gezondheid en geluk niet kopen en als ik eerlijk ben; ik ben liever gelukkig met mijn gezinnetje en dat we gezond zijn dan dat ik veel geld zou hebben.

En wat vind jij, maakt geld gelukkig?

©2018. EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!