×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Theelabel Quote 23; Voorbeeld


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wie is jouw grootste voorbeeld?

Mijn antwoord:
Mijn grootste voorbeeld was toch echt zonder twijfel mijn lieve oma. Zij was een hele lieve, warme en zorgzame vrouw. Ze was vriendelijk en behulpzaam, ze kon goed luisteren en nam altijd de tijd voor iedereen. Ze heeft een erg zwaar leven gehad, en waar een ander zijn/haar vertrouwen zou verliezen, werd haar  geloof in God alleen maar sterker. Dat vond ik zo bijzonder!
Ik was elke dag bij mijn oma te vinden, en ondanks dat we in dezelfde plaats woonden, logeerde ik elk weekend en elke vakantie bij haar. Ik heb zo ontzettend veel van haar geleerd, en daar ben ik haar nu nog steeds ontzettend dankbaar voor!

Helaas is mijn oma twee jaar geleden overleden. Ik verloor toen niet alleen mijn oma, maar ook mijn tweede moeder, mijn vertrouwenspersoon en mijn allerbeste vriendin. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan haar denk, ik mis haar nog steeds zo ontzettend erg... En nog steeds ben ik heel erg verdrietig, maar kan gelukkig ook aan haar terugdenken met een lach. De dag dat zij stierf brak mijn hart en stierf er ook een stukje van mij, maar gelukkig heb ik ontzettend veel herinneringen aan haar die geen mens mij ooit kan afpakken.

En, wie is jouw grootste voorbeeld?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts