×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Theelabel Quote 24; Wonen

Theelabel Quote 24; Wonen


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
In welk land zou je het liefst willen wonen?

Mijn antwoord:
Best een lastige vraag, want er zijn meerdere landen die me aantrekken. Landen zoals Zuid-Afrika, Nieuw Zeeland en Australië lijken me erg mooi, maar ik denk dat ik dan toch zou gaan voor Japan. Japan heeft een rijke geschiedenis, ik vind de cultuur erg interessant, de architectuur spreekt me aan en de natuur vind ik prachtig. Alleen al die natuurrampen die daar regelmatig plaatsvinden, zouden me tegenhouden om daar te gaan wonen. 

Binnen Europa zou ik het liefst willen wonen in Engeland. Ik spreek de taal, de natuur is prachtig ook zij hebben een rijke geschiedenis, en wat weer betreft is het niet zoveel anders dan Nederland. Een mooie bijkomstigheid voor mij is dat ze uit de EU gaan. 

En, in welk land zou je het liefst willen wonen en waarom?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! 
Rolanguage
Goedemiddag! Wat een leuk idee zeg. Die pickwick vragen nodigen echt uit tot nadenken en praten hè soms? Mijn antwoord op deze vraag is: Hongarije en dan in Boedapest. Ik heb er wat mee. En het zit in mijn familie deels. Amerikaanse staat Oregon om zijn prachtig mooie natuur.
18-02-2018 15:21
18-02-2018 15:21 • 1 reactie • Reageer
Lientje
Dank je. Ja dat vind ik er zo leuk aan, je raakt erdoor aan het praten en leert er mensen en hun mening door kennen. Sommige vragen nodigen echt uit tot nadenken, en als je dan een ander zijn/haar antwoord leest/hoort, kan dat je ook weer tot nadenken aanzetten. Ik bedoel, ik heb nooit erover nagedacht of ik in Hongarije of Boedapest zou willen wonen, daarvoor weet ik te weinig van die landen. Dus dat zet mij weer aan om er meer over te lezen. Ik heb familie in onder andere Zuid-Afrika en Nieuw Zeeland, dus daardoor trekken die landen mij ook meer.
19-02-2018 16:27
19-02-2018 16:27 • Reageer
bijlenie
Ik wil graag reizen , het liefst naar alle landen die jij noemt en meer ! Maar wonen echt alleen in Nederland , ik vind het hier prima !
18-02-2018 14:00
18-02-2018 14:00 • 1 reactie • Reageer
Lientje
Ik wil ook graag reizen, meer van de wereld zien en nieuwe culturen opsnuiven, misschien kom ik dan tot hele andere landen waar ik eventueel wel zou willen wonen... Ja, het is hier ook best prima. In het ene land is het één beter geregeld en in het andere land het ander.
19-02-2018 16:30
19-02-2018 16:30 • Reageer