×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Theelabel Quote 25; Poster

Theelabel Quote 25; Poster


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Van wie had jij vroeger een poster boven je bed hangen?

Mijn antwoord:

Mijn bed stond in de lengte tegen een muur, dus ik had meerdere posters boven mijn bed hangen, en ik verwisselde ze regelmatig. Ik had meer iets met dieren dan met mensen, dus ik had eigenlijk voornamelijk dierenposters (paarden) op mijn kamer hangen. Er hebben maar weinig posters van mensen boven mijn bed gehangen, ik kan me eigenlijk alleen een poster van Luke Perry en Shannen Doherty (Beverly hills 90210), Antonie Kamerling en Patrick Swayze herinneren... Boven mijn hoofdeinde heeft altijd dezelfde poster gehangen, namelijk die van een olifant. 

En, welke poster had jij boven je bed hangen?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! 
Jolanda Molenaar
Greace! Met Olivia en Johnny ;). Deze posters kreeg ik bij het kopen van een spijkerbroek bij ons in het dorp. Toen wilde ik de hele serie maar de verkooptster (oudere vrouw met zware Sherry stem) die vond me maar lastig en werd boos telkens als ik verkleed voor haar neus stond als iemand die zogenaamd iets wilde kopen haha! Wat ik wel niet deed voor mijn posters : D
19-02-2018 19:09
19-02-2018 19:09 • 1 reactie • Reageer
Lientje
Haha, dat zie ik zo voor me dat je steeds verkleed voor die verkoopster stond! Ja je moest er wat voor over hebben om aan je posters te komen hé ;-) Ik weet nog dat mijn vriendinnetje ook een hele mooie poster van Olivia en Johnny samen had, zij was ontzettend verliefd op Johnny (John Travolta).
23-02-2018 16:07
23-02-2018 16:07 • 1 reactie • Reageer
johan_jongedijk
Van merlin monroe.
19-02-2018 16:28
19-02-2018 16:28 • 1 reactie • Reageer
Lientje
Van haar zijn ook hele mooie posters inderdaad.
23-02-2018 16:08
23-02-2018 16:08 • Reageer