×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTheelabel Quote 27; Droomhuis

Theelabel Quote 27; Droomhuis


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Mijn antwoord:
Mijn droomhuis is een mooie boerderij met genoeg ruimte en grond waar ik verwaarloosde dieren kan opvangen, een paar paarden kan houden en een mooie tuin en speelgedeelte voor mijn neefjes en nichtjes aan kan leggen. Het ligt op een klif, via een klein paadje ben je zo op het strand en bij de zee,  en natuurlijk is er een mooi groot bos in de buurt. Het huis zelf hoeft niet groot te zijn, het gaat mij meer om de ruimte buiten. Zolang er een keuken, woonkamer, badkamer met toilet en 2 slaapkamers aanwezig zijn, vind ik het allemaal prima. 

Wat ik ook helemaal geweldig vind zijn de boomhutten die Pete Nelson bouwt. Dat zijn gewoon complete (kleine) huisjes gebouwd in bomen. Het lijkt me heerlijk wonen in een klein huisje hoog in de boomtoppen. Altijd kunstig om te zien wat hij en zijn team bouwen! Ben je nieuwsgierig geworden naar de boomhutten van Pete en zijn team, neem dan hier eens een kijkje.
Ach, dromen mag toch...

En, hoe ziet jouw droomhuis eruit?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!