×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTheelabel Quote 29; Vakantie

Theelabel Quote 29; Vakantie


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij na denken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

Mijn antwoord:
Mijn ideale vakantie is helemaal perfect als ik samen met mijn gezinnetje ben. Of het nu op een camping is met de vouwwagen of een huisje bij Centerparcs, gewoon lekker elke dag zwemmen, zelf je tijd indelen met leuke dingen, elke avond uit eten kunnen, en 's avonds gezellig op een terras of op de Plaza genieten van het niets moeten. In Nederland of in het buitenland, dat maakt me eigenlijk niet zoveel uit, zolang het maar in een mooie omgeving is en het weer een beetje mee werkt (niet te warm en niet te koud). Tja het is misschien een cliché, maar ik ben nu eenmaal met weinig tevreden.

En, hoe ziet jouw ideale vakantie eruit?

©2018, EJKtV

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!