×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTheelabel Quote 6; Ontbijt

Theelabel Quote 6; Ontbijt


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wat eet je het liefst bij het ontbijt?

Mijn antwoord:
Als ik ontbijt, eet ik het liefst magere yoghurt met vers fruit en een lekkere kop kruiden- of kokosthee.
Nu even heel eerlijk? Eigenlijk ontbijt ik zelden of nooit... Ik weet het, het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar ik krijg 's ochtends vroeg  nu eenmaal niets anders dan een kop thee naar binnen. En als ik me voorneem om iets later te ontbijten dan vergeet ik het gewoonweg negen van de tien keer. Ik werk zoonlief naar school en ga dan een stuk met de honden wandelen, met het idee om te ontbijten als ik thuis kom. Maar meestal is het dan een uur tot anderhalf uur later, en ben ik helemaal vergeten dat ik nog moet ontbijten... Als we op vakantie zijn ontbijt ik wel, omdat we dan gezellig met z'n drietjes zijn en we de tijd aan onszelf hebben.

En, wat eet jij het liefst bij het ontbijt?

©2018, EJKtV

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!