×

Yoors


Inloggen
×

YoorsTheelabel Quote 7; Gratis winkelen

Theelabel Quote 7; Gratis winkelen


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Mijn antwoord:
Deze keer kan ik het met een kort antwoord af. Voor mezelf zou ik (als mega boekenwurm) het liefst 10 minuten gratis winkelen bij de boekenwinkel 

Voor mijn man zou ik het liefst 10 minuten gratis winkelen bij de garage, en voor zoonlief bij de Mediamarkt. Mijn man maakt elke dag veel kilometers ivm zijn werk en aangezien hij in een oude auto rijd waar regelmatig iets aan mankeert, gun ik hem wel een andere (goede) auto. Tja, en zoonlief kan wel een nieuwe laptop voor school gebruiken😇. 

En, waar zou jij het liefst 10 minuten gratis winkelen?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!