Theelabel Quote; 7

Theelabel Quote; 7


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de theelabels van bijvoorbeeld Pickwickthee staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier een maand lang dagelijks een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  Misschien is het een leuk idee als jullie ook de vraag beantwoorden? Het moet natuurlijk niet.

De vraag van vandaag:
Waar zou je het liefst 10 minuten gratis winkelen?

Mijn antwoord:
Deze keer kan ik het met een kort antwoord af. Ik zou het liefst 10 minuten gratis winkelen bij de garage (voor mijn man) of bij de Mediamarkt (voor mijn zoon). Mijn hubbie gun ik wel een andere (goede) auto en zoonlief kan wel een nieuwe laptop gebruiken😇. 
Voor mezelf zou ik (als mega boekenwurm) het liefst 10 minuten gratis bij de boekenwinkel  winkelen.

En, waar zou jij het liefst 10 minuten gratis winkelen?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ga voor een boekenwinkel, maar Mediamarkt is ook heel erg leuk (kan je ook voor boeken kiezen, als je wil).
| 15:45 |
O ik wist niet dat je daar ook boeken kon krijgen.
Ja voor mezelf zou ik ook gaan voor de boekenwinkel hoor. Ik hou van boeken!
| 17:26 |
voor mezelf een boekenwinkel !
| 14:26 |
Voor mezelf zou de boekenwinkel ook de eerste keus zijn. Ik boeken
| 12:52 |
Ik hou van boeken, moest de laatste zin zijn ;-)
| 12:53 |
Reform winkel op de boerderij
| 15:41 |
Ja dat zijn ook altijd leuke winkels. Daar was ik nog niet eens opgekomen ;)
| 13:59 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden