×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Theelabel Quote 9; Kleine dingen

Theelabel Quote 9; Kleine dingen


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Van welke kleine dingen word jij gelukkig?

Mijn antwoord:
Ik word gelukkig van heel veel kleine dingen, die lijst is eigenlijk gewoon te lang om op te noemen... Ik zal er een paar uitpikken zoals bijvoorbeeld gewoon samenzijn met mijn gezinnetje, een knuffel mijn hubbie en zoonlief, een goed boek onder het genot van een lekkere kop thee en dan de katten die lekker bij me op schoot komen liggen, lekker wandelen in de natuur met de honden zonder al teveel andere mensen tegen te komen, tussen allemaal tegels een bloempje zien groeien, een leuke film/serie kijken met zoonlief, mijn favoriete liedjes op de radio horen, een bordspel doen met mijn neefjes en nichtjes of lekker relaxed zitten/liggen staren naar de wolken. 

En, van welke kleine dingen word jij gelukkig?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties