Theelabel Quote; 9

Theelabel Quote; 9


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de theelabels van bijvoorbeeld Pickwickthee staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier een maand lang dagelijks een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  Misschien is het een leuk idee als jullie ook de vraag beantwoorden? Het moet natuurlijk niet.

De vraag van vandaag:
Van welke kleine dingen word jij gelukkig?

Mijn antwoord:

Ik word gelukkig van heel veel kleine dingen, die lijst is eigenlijk gewoon te lang om op te noemen... Ik zal er een paar uitpikken zoals bijvoorbeeld gewoon samenzijn met mijn gezinnetje, een knuffel mijn hubbie en zoonlief, een goed boek onder het genot van een lekkere kop thee en dan de katten die lekker bij me op schoot komen liggen, lekker wandelen in de natuur met de honden zonder al teveel andere mensen tegen te komen, tussen allemaal tegels een bloempje zien groeien, een leuke film/serie kijken met zoonlief, mijn favoriete liedjes op de radio horen, een bordspel doen met mijn neefjes en nichtjes of lekker relaxed zitten/liggen staren naar de wolken. 

En, van welke kleine dingen word jij gelukkig?

©2018, EJKtV

signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen. Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors. Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk dat je deze vragen hier beantwoord!
| 19:08 |
Dankjewel. Voel je vrij om ook je mening te geven op de vragen. ;-)
| 19:46 |
Van mijn kat die spinnend in mijn armen komt liggen.
| 15:46 |
Ja dat heb ik hetzelfde.
| 17:25 |
Ik word gelukkig van mijn vriend, van mijn familie en als ik realiseer hoe goed we het eigenlijk wel niet hebben!
| 01:08 |
Dat zijn ook mooie dingen om gelukkig van te worden.
| 12:12 |
Ik word iedere dag weer gelukkig van mijn paardjes.
| 14:44 |
Dat snap ik. Hoeveel paarden heb jij? Ik had jaren terug ook een paard en hoop in de toekomst ook weer een paard te kunnen nemen. Ik werd altijd erg gelukkig van een lekkere buiten rit.
| 12:11 |
Ik heb er twee ;-)
| 12:26 |
Oh dat lijkt me heerlijk om er twee te hebben, ik zou bijna jaloers worden ;-) ! Ik mis het wel heel erg hoor om geen paard meer te hebben...
| 13:11 |
Ik word gelukkig van mijn kinderen en mijn man , van mijn familie , van mijn werk en van de natuur en .....
Zoveel om gelukkig van te worden , teveel om hier te noemen !
| 14:25 |
Wat fijn dat je je van zoveel kleine dingen zo gelukkig kan voelen hé.
| 12:10 |

Yoors Nieuws
Wat is Yoors?
Wat is Yoors?
Boeken & Taal
Kolja
Kolja
 

×

Yoors


exit_to_app Aanmelden