×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Theelabel Quote 5; favoriete seizoen

Theelabel Quote 5; favoriete seizoen


Hallo koffiewereld, ik ben een theejunkie! Zo dat is eruit!
Ik lust geen koffie, terwijl het merendeel van mijn familie, schoonfamilie en vrienden echte  koffieleuten zijn...
Bij verjaardagen en dergelijke krijg ik dan ook regelmatig opmerkingen over mijn theeconsumptie te horen, zoals bijvoorbeeld:

  • thee is voor zieke en/of oude mensen. - O, oké! Nou dan heeft mijn astma toch nog een voordeel!
  • als je alleen thee drinkt (en geen koffie lust) dan word je nooit volwassen! - Dat verklaart een hoop en het kind in mij is daar dan ook super blij mee.
  • alle thee smaakt naar kamelenpies... - Ieuw, ik wil er niet bij nadenken hoe ze dat zijn te weten gekomen (sorry, ik ben een beelddenker 😇 )

Nu vind ik de vragen die op de labels van bijvoorbeeld Pickwick theezakjes staan, erg leuk om over na te denken. Daarom kwam ik op het idee om hier 30 dagen lang elke dag een vraag te plaatsen, met mijn (eerlijke) uitgebreide antwoord erop.  

Doe je mee door ook de vraag te beantwoorden? Het moet natuurlijk niet, maar ik zou het wel erg leuk vinden.

De vraag van vandaag:
Wat is jouw favoriete seizoen?

Mijn antwoord:
Elk seizoen heeft zijn eigen charme, maar mijn favoriete seizoen is toch echt zonder enige twijfel, de lente. De lente staat voor mij voor een nieuw begin. De natuur komt weer tot leven. De vogels die weer vol enthousiasme hun lied fluiten, de jonge dieren die worden geboren en de bomen, bloemen en planten die weer beginnen te groeien en bloeien. Mensen lijken vrolijker te worden.
Ik geniet in de lente extra van het wandelen in de natuur,  je hoort de vogels weer fluiten, je ziet de vlinders die vliegen van bloem tot bloem en de jonge eendjes die in een rij al kwakend achter hun mama aan zwemmen...

Kortom, ik hou van de lente!

En, wat is jouw favoriete seizoen?

©2018, EJKtV


help
signup

Bedankt voor het lezen van mijn post.
Omdat jij deze post te bekijkt, krijg ik Yoorspunten. Deze Yp zijn euro's waard, die ik kan laten uitbetalen.
Een reactie achterlaten en/of zelf Yoorspunten sparen kan alleen als je lid bent van Yoors.
Jezelf aanmelden is helemaal gratis en kan heel eenvoudig door op deze link  te klikken, zo bezorg je ons allebei 125 Yp. 

Dat is mooi meegenomen toch! 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties