De vraag van vandaag

De vraag van vandaag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zou jij liever je verleden veranderen of je toekomst willen zien? En waarom?Ik zou liever mijn verleden willen veranderen dan had ik wat meer tijd met mijn oma kunnen doorbrengen en haar nog wat vaker kunnen vertellen hoe trots ik op haar ben en om de band met me vader te versterken

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kijk liever niet achterom ik wil naar mijn toekomst kijken ik ben zo benieuwd hoe die eruit ziet
| 21:36 |
Beiden niet, door het verleden ben ik geworden wie ik ben, en de toekomst komt zoals het komen moet. Allebei dus niet!
| 16:39 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen