Help! Ik wil graag wat kg's minder!

Help! Ik wil graag wat kg's minder!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hallo lieve mensen,

Ik wil graag wat kilo's minder en tob al 2 jaar met mijn gewicht in een jojo effect. Ik slik ook antidepressivia en gebruik de anticonceptiepil. En ook ben ik al 3 weken gestopt met roken! Ik beweeg ongeveer 2 uurtjes per dag (fietsen, wandelen) & daarnaast nog het huishouden. Ik eet gezond en beweeg maar toch lukt het mij niet om af te vallen. Ik hoop dat jullie wat tips voor me hebben en eventueel lekkere recepten :)Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (15 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Zelf doe ik koolhydraat arm eten.
Maar heb natuurlijk ook gewoon mijn geniet dagen.
Hiermee ben ik reeds 7KG afgevallen :)
| 12:56 |
Goede vraag. Ik weet het ook niet meer. Ik ga aankomende vrijdag naar de dietiste :).
| 14:43 |
Wat ik heb gemerkt is door gewoon normaal gezond te eten, en dan 1 keer per 5 tot 7 dagen maar 500 kcal. Dit kun je bijvoorbeeld op de zondag doen en de hele dag niks doen, want 500 kcal is wel erg weinig en kun je duizelig van worden.
Ook zou ik een app downloaden waarop je je calorie-inname bijhoud. Zo eet je al snel minder dan gewoonlijk, want zo zie je hoeveel overal in zit. Ik gebruik zelf de app: Calorieënteller.
Regelmatig sporten, maar ik las dat je dat ook wel al doet, erg goed van je!
Minimaal 1,5 L water drinken per dag, dat zuivert ook meteen je lichaam. Zo gaan alle slechte stoffen via je urine je lichaam uit.
Regelmatig kleine beetjes eten wil ook wel eens helpen, dit is vooral voor je hongergevoel te minderen. Bijvoorbeeld 's ochtens, 's middags en 's avonds gewoon eten wat je normaal ook zou eten maar dan een kleinere portie, en tussen die maaltijden door een snack te nemen, wel verantwoorde snacks!
Succes.
Knap van je dat je bent gestopt met roken trouwens!
| 22:23 |
Ik heb erg vaak gelezen dat eten veel belangrijker Is dan bewegen bij afvallen. Mijn tip zou zijn dus goed op eten Letten.
| 08:18 |
Super goed van je dat je gestopt bent met roken!! ik inmiddels alweer ruim 3 jaar na 22 jaar roken.
Heb geen nieuwe tips voor je (staan er al een hoop hieronder), maar ik zou niet zomaar een dieet gaan volgen zonder overleg met je arts. DIt ivm je medicatie. Ook kan het door de medicatie moeilijker zijn om af te vallen.
| 22:25 |
Ik ben zelfstandig 89kg afgevallen maar ik kan je niet zomaar even een toverstokje geven en zeggen: 'simsalabim, alles is weg.' Het is keihard werken en gaat niet over één nacht ijs. Ik kan je wel wat tips geven. PM me maar.
| 21:52 |
Kijk eens op mijn Facebook pagina. Happy Health Lifestyle. Geen dieet maar een verandering van levenstijl. Geen jojo-effect en alles 100% biologisch. Doordat ik hier mee begonnen ben kon ik de medicijnen laten staan. Inmiddels 17 kilo lichter en ben coach geworden. Echt super leuk! Heel veel succes naar een slanker en gezonder lichaam
| 20:28 |
Ik heb geen tips maar ik wens je sterkte en kracht om door te gaan
| 20:24 |
kijk naar verschillende dieeten,
koolhydraatarm, suikervrij, minder vet, veel varianten die uiteindelijk op hetzelfde principe neer komen:
minder kcal binnen krijgen dan je verbruikt.
dus zowel (gezond) minder eten (ca. 250-500kcal per dag)
en je hartslag verhoren door sporten, en dan flink sporten.
| 19:16 |
Eet jij maar 250/500 kcal per dag? o.0
Dat hoop ik toch niet..
| 21:50 |
Nee sorry ik bedoel 250-500 kcal per dag minder haha!
poe zo weinig zou ik hier niet meer zitten
| 21:53 |
Dat was mijn gedachte ook.. :P
| 21:54 |
Ik volg weight watchers werkt perfect voor mij ik en mag alles eten wat ik w en leer goede keuzes te maken. Af en toe deel ik ook verantwoorde recepten.
| 18:59 |
echt fijn al die reacties! Dankjewel :) Doet me goed! :)
| 18:45 |
Lekkere recepten heb ik wel! :) Ik plaats ze regelmatig.
| 18:38 |
Wandelen en naar je werk/school fietsen worden (als het om sport gaat) niet gezien als beweging. Sporten is toch wel iets anders dan elke dag wandelen en naar je werk ofzo fietsen. Misschien is het een idee om je in te schrijven bij een sportclub (van fitness tot dansen tot kickboksen, wat jou ding is natuurlijk!). Dat heeft bij mij veel geholpen met afvallen! En daarnaast natuurlijk zoals je al zegt gezond eten, en vooral niet te veel. Want ook van veel gezond eten kom je aan, dat vergeten sommige mensen haha. Heel veel succes ermee!
| 18:29 |
Dankjewel! Top! :)
| 18:44 |
Ik heb een blog boordevol gezonde recepten. Succes.
| 17:24 |
Enkele tips die voor mij goed helpen: krachttraining (belangrijker dan cardio), vegetarisch eten en misschien zelfs wel veganisitisch, veel water drinken, evt. calorieën bijhouden in een app zoals myfitnesspal. Succes! :)
| 16:45 |
Dankjewel! Water drink ik al redelijk veel, ook veel groene of engelse thee en ook citroenwater. Het bijhouden van de calorieën vind ik lastig om te verrekenen, heb het al eens geprobeerd en was voor mij geen succes :(
| 16:47 |
Google eens op koolhydraat arm. Dan vind je eetpatronen waar je snel van afvalt zonder een hongergevoel te hebben/
| 16:42 |
Klopt, maar dan krijg je toch een jojo effect?
| 16:45 |
Nee hoor. Je vervangt koolhydraat rijke voedingsmiddelen en geraffineerde/bewerkte producten door eiwitrijke en vetrijke producten (gezonde vetten). Daar krijg je een vol gevoel van en het stimuleert de vetverbranding, zeker als je elke dag 2 uur aan lichaamsbeweging doet. Ik volg een koolhydraat arm eetpatroon, naast 5x hardlopen in de week, en consolideer zo mijn streefgewicht.
| 16:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen