Dag 1: Ik zie geen andere uitweg, ik ga emigreren

Dag 1: Ik zie geen andere uitweg, ik ga emigreren


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik zie geen andere uitweg. Het gaat niet goed, of toch wel?!

Ik zit thuis, geen vrienden, school gaat niet goed wat moet ik nou doen? Ik schaam me kapot want iedereen heeft hoge verwachtingen van me. Ik was toch de beste in klas? Ik had toch heel veel 'vrienden'?

Hoe kan het opeens mis gaan? Ligt het aan mij of mijn omgeving?

Ik besluit om te emigreren want ja dat lijkt me toch het beste. Een nieuwe land waar niemand je kent, perfect om 'opnieuw' te beginnen.

Nieuwe school, nieuwe vrienden en werk. Ik weet zeker dat ik weer gelukkig ga worden of heb ik het weer mis?

Time will tell... 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
Het is heerlijk om opnieuw te beginnen, maar ook heel eng want je wordt tot het bot teruggeworpen op jezelf, en als je met jezelf in de knoop zit neem je die knoop mee, of je nou de rest achterlaat of niet. Is het een vlucht of een nieuw begin? Pas als je kan zeggen dat het een nieuw begin is in plaats van weg te vluchten voor dat wat hier niet goed gaat wordt het een succes! Dus, succes!
| 15:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen