Mijn eerste blog.

Mijn eerste blog.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hey, mijn naam is dus Stephanie ik ben 19 jaar en heb nu 6 jaar Diabetes. Ik ben begonnen met bloggen omdat ik lees dat het een goede uitlaatklep kan zijn en aangezien ik de laatste tijd veel meegemaakt heb. En vooral omdat ik mensen die ook diabetes hebben wil waarschuwen ben ik begonnen met bloggen. Mijn bedoeling is om de aankomende dagen elke dag een bericht te posten met een deel van het verhaal. Dus ik begin natuurlijk bij het begin de dag dat ik diabetes kreeg en eindig dus bij het eind. Verder wil ik op deze site Koolhydraat armen recepten plaatsen en andere dingen die met diabetes te maken hebben. 

Ik verbeter mezelf graag dus feedback is altijd welkom!
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Oke dan, je ehbt dus suiker.. t komt mij behoorlijk ebkend voor omdat ik de laatste weken ook zo voel.
Ga dus je volgen en ontdekken, dank
| 12:36 |
Ben benieuwd naar je verhaal, ik werd met in de zorg met ouderen dus ben bekend met diabetes alleen vanaf een jong perspectief horen is een keer wat anders. Ik ga je volgen! Succes
| 22:39 |
Welkom en een mooie eerste blog!
| 10:34 |
Hoi Stephanie, welkom bij Yoors en veel plezier met bloggen. Ik ben benieuwd naar je koolhydraat arme recepten!
| 04:28 |
Duidelijke en goede eerste blog! Ben benieuwd :)
| 02:31 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen