Mijn verhaal deel 1 !

Mijn verhaal deel 1 !


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Hier is dus deel 1 van mijn verhaal.. Het begon allemaal van de 1 op de andere dag zonder dat ik het zelf goed doorhad, ik weet dus niet precies hoelang ik hier al mee rond liep. Maar ik weet nog wel dat ik me opeens heel vaak niet lekker voelde, en super veel begon te drinken en dan bedoel ik echt in 1 uur dronk ik zo 1 hele cola fles leeg van 2 liter... en dat zo'n paar keer op een dag.. Maar omdat het niet in onze familie voorkomt hadden we geen idee dat het symptomen van iets kon zijn. Dus ik probeerde gewoon naar school te gaan maar, elke keer werd ik na een aantal uur naar huis gestuurd omdat ik er ziek uitzag mijn huid was namelijk bleek grijsachtig.. een nogal eng gezicht om te zien. Zo ging het een paar weken door.. Tot op een dag ik me weer niet lekker voelde en van mama thuis mog blijven wel op 1 voorwaarde ik moest elk uur eventjes bellen. Ik denk dat mama op dat moment ook door begon te krijgen dat er iets niet goed zat. Dus ik was thuis belde netjes om het uur en ondertussen was ik natuurlijk nog steeds bezig met drinken, en dan bedoel ik dingen zoals sap, cola of melk dingen waar lekker veel koolhydraten in zitten. Tot dat ik me opeens super zwak begon te voelen en ik het gevoel kreeg dat ik flauwviel, ik ben op de grond gaan liggen voor een paar seconden tot ik dacht dat het weer ging maar toen ik weer opstond gebeurde weer hetzelfde.. ik ben op de bank gaan liggen en sloot me ogen want op de 1 of andere manier was ik dood en dood moe van niks doen dat ik gewoon moest slapen..   

Dit was deel 1 , deel 2 plaats ik morgen. Feedback mag natuurlijk altijd ik ben natuurlijk geen professional! Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Pfooee heb deel 1 ook nog maar even gelezen na dat ik deel 2 las.
HEFTIG
| 16:28 |
Wat een nare ervaring lijk mij als je niet weet waar het vandaan komt!
| 20:40 |
Ben reuze benieuwd, lijkt wel of je last van suiker hebt
| 12:35 |
Dat heb ik ook dat komt later in het verhaal duidelijker aan bod, dit is 6 jaar geleden gebeurd! maar als ik alles in 1 keer doe word het een nogal lang verhaal haha
| 14:36 |
Begrijp ik en zag t lter bij je intro ook, lastig voor je en k blijf je volgen
| 14:59 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen