×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Mijn verhaal deel 2 !

Mijn verhaal deel 2 !


En we gaan verder met deel 2... 

Mijn moeder die op dat moment op haar werk was, begon zich zorgen te maken, ze had al een tijdje niks van me gehoord en als ze belde werd er niet opgepakt.. Ze besloot om naar huis te gaan en te kijken wat er aan de hand was. Toen ze thuis kwam zag ze mij dus op de bank liggen. Het lijkt mij vreselijk om je eigen dochter zo aan te treffen als je thuis komt. En vooral omdat je geen idee hebt wat er aan de hand is.. Ik wil niet weten wat er allemaal door haar gedachte is gegaan dat moment.. Maar gelukkig wist ze wel snel te handelen. Ze heeft me opgetild en heeft aangebeld naar de buurman die me daarna van haar overnam hij legde me in de auto en we zijn met zn 3e naar de huisarts gereden. Vanaf het moment dat ik in de auto gelegd werd weet ik eigenlijk niks meer, maar dit heeft mijn moeder me verteld. We zaten dus in de wachtruimte bij de huisarts ik hing natuurlijk tegen mama aan en de huisarts kwam al snel hij keek even naar me maar heeft eigenlijk direct de ambulance gebeld. Mama heeft me verteld dat we in een kleine ambulance zaten en dat het verkeerd niet echt meewerkte.. Het enige wat ik nog weet is het geluid van de sirene maar verder weet ik niks meer.. Zelfs van de eerste paar dagen op de intense of care weet ik nog maar kleine stukjes, maar van wat ik allemaal gehoord heb was ik niet de liefste patiënt op dat moment.. Het is zo gek dat je gewoon een paar dagen kwijt bent.. 

It's me Tamara
Jeetje wat heftig voor jou en voor je moeder.
02-02-2017 01:04
02-02-2017 01:04 • Reageer
DvdVelden Blog
Pffooee heftig ik ben benieuwd naar deel 3!
01-02-2017 16:27
01-02-2017 16:27 • Reageer
Hans van Gemert
Heftig verhaal zeg!
31-01-2017 23:59
31-01-2017 23:59 • Reageer