×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMijn verhaal deel 3

Mijn verhaal deel 3


En door met deel 3..

De eerste dag dat ik me kan herinneren lag ik dus op de intense of care en ging het eigenlijk best goed met me. Ik had weer trek in een broodje en was weer aan het praten ik kon zelfs de kracht vinden om uit mn bed te stappen en op de stoel tv te kijken.. De verpleegsters daar noemde me dan ook een wondertje aangezien ik de ene dag er nog zo slecht bij lag en de volgende dag in een stoel rustig tv zat te kijken en mijn broodje kaas aan het opeten was.. Voor zover ik nog weet heb ik vanaf dat moment ongeveer nog 3 dagen op de intense of care gelegen het kan natuurlijk iets langer of korter geweest zijn maar ik dacht ongeveer 3 dagen. Daarna ging ik naar de kinderafdeling, de eerste nacht lag ik op een grote kamer met 1 leeftijdsgenootje en een baby en ja dan raad je het wel slapen kwam er weinig van aangezien de baby vaak moest huilen.. dus de volgende dag werd ik al op een andere kamer geplaatst waar ik eerst een tijd alleen gelegen heb en uiteindelijk lag ik steeds met leeftijdsgenootjes die uiteindelijk na 1 dag alweer naar huis mochten. Dat is ook meteen de kamer waar ik te horen kreeg dat ik diabetes type 1 had. Eerst wist ik natuurlijk niet wat het was ik had nog nooit van diabetes gehoord, maar toen ze uitgelegd hadden wat het inhield en zeiden dat het eigenlijk een ander woord is voor suikerziekte storte mijn wereld in. Ik bedoel 13 jaar lang kan je alles eten en drinken wat je wil en opeens veranderd dat en krijg je een heel grote verantwoordelijkheid met je mee, die je niet even een dagje links kan laten liggen