×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Beauty meets us #2

Beauty meets us #2


Beauty review Honey mask the body shop.

 

Ik heb een bijzondere beauty review voor jullie vandaag, want sinds ik ben gestopt met het gebruiken van anticonceptie werkt vrijwel niks voor mijn huid. Wel wist ik dat the body shop altijd erg goede producten voor mijn huidje heeft en daarom ben ik opzoek gegaan naar de dingen die wel werken voor mij.

Dit honing masker bevat hydraterende en zuiverende eigenschappen. Ik was eerst nooit zo een fan van honing, omdat het voorheen voor mij altijd te vet was en met te vet bedoel ik meer te plakkerig. Nou word honing niet ineens minder plakkerig, maar het word nu wel beter geabsorbeerd door mijn huid. Voorheen had ik namelijk een vette huid en nu een hele droge huid.

Heel even in het kort. Dat mijn huid zo verandert is komt doordat ik gestopt ben met anticonceptie. Als vrouw zijnde ben je al emotioneel, maar door het nemen van anticonceptie werd ik nog emotioneler en zo erg dat ik er niet meer mee om kon gaan.

Ik heb het altijd erg irritant gevonden dat ik steeds een brok in mijn keel kreeg op momenten dat ik, bijvoorbeeld een presentatie moest houden of tegen iemand iets belangrijks moest zeggen. Ik wist nooit zo goed waarom ik me zo gekweld voelde, maar door een artikel in de Linda weet ik nu wel beter. Sinds ik gestopt ben met anticonceptie voel ik mij zoveel beter. natuurlijk huil ik nog steeds bij films, maar ik ben in ieder geval niet meer zonder reden emotioneel.

Door de verandering na het stoppen met anticonceptie zorgde, dus dat ik nu een droge/vochtarme huid heb. Voorheen kreeg ik wel eens een puistje hier en daar, maar nu zit mijn hele kin onder en vaak ook langs mijn neus en op mijn voorhoofd. Nu weet ik ook dat door ik een koemelk allergie heb ik veel soja eet en drink en daar kunnen je puistjes ook vandaan komen. Echter omdat ik niet zo goed brood kan eten in de ochtend moet ik wel soja nemen. 

Mijn huid was voorheen altijd erg vettig, maar ik had soms wel eens 1 of 2 puistjes, maar nu is dat omgezet in meer onderhuidse ontstekingen en mijn huid is erg droog/vocht-arm. Voor mensen die dus een droge of vochtarme huid hebben is dit honing masker erg fijn. Zeker ook voor de mensen die daarbij nog veel puistjes of onderhuidse ontstekingen hebben is hij nog fijner. 

Het masker hydrateerd en voedt goed genoeg voor mij en zuivert daarbij ook mijn gezicht. Sinds ik dit masker gebruik heb ik nog steeds wel wat puistjes, maar het verschil zit hem in de roodheid. Normaal bij een puistje of ontsteking was ik knal rood bij dat bultje. Nu is dat veel minder en er komen ook veel minder puistjes door.

Het masker ondersteunt mijn huid, dus erg goed en dat is ook precies wat ik nodig heb. Door mijn natuurlijke hormonen is mijn huid verandert en ik kan die hormonen niet zo 123 aanpassen, maar ik kan wel mijn huid ondersteunen met de juiste verzorging.

Even alle feiten op een rij.

Het honey mask van the body shop bevat: Honing, Marula olie en olijf olie. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je huid gehydrateerd is, zachter aanvoelt, gezuiverd is, herstelt en de huid aanvult waar nodig (voedt). 

Dit masker kan je in principe zo vaak gebruiken als je wilt, maar meestal doe je dit maximaal 3 keer per week. Ik vind het zelf het fijnste om het voor het slapen te gebruiken, omdat wanneer je slaapt je huid meer kan opnemen dan overdag. Je huid heeft dan na gebruik meer tijd om het verder te laten inwerken.

Dit masker is te koop online en in de winkels van the body shop. Hij kost 20 euro en je doet er zeker 2 maanden mee. Je hoeft niet veel van het product te gebruiken om je hele gezicht mee in te smeren. Het beste is om dit masker met een schone foundation kwast aan te brengen en na gebruik de kwast ook weer schoonmaken. Zo voorkom je bacteriën in de glazen pot waar het masker in zit. Overigens als je dit masker niet vaak gebruikt, wees niet bang door het bruine glas van de pot kan het licht er niet voor zorgen dat het product bederft. 


Ik hoor graag jullie reacties in de comments tegemoet en ik hoop dat deze review voor jullie van pas kan komen.

Dikke kus, Mij.

Foto´s zijn van www.thebodyshop.com
Tara89
Sinds ik ben gestoot met de pil heb ik ook hormonalacne op mijn kin en kaaklijn. Heb hiervoor nooit acne gehad. Zijn veel vrouwen/meiden die dit hebben
26-01-2017 20:11
26-01-2017 20:11 • 1 reactie • Reageer
Stille Woorden
Klopt vandaar dat ik heel erg opzoek ben naar producten die mijn huid in ieder geval kunnen ondersteunen aan je hormonen kan je niet heel veel veranderen helaas :(
26-01-2017 22:46
26-01-2017 22:46 • Reageer