×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Beauty meets us #6 LookX balance skin lijn.

Beauty meets us #6 LookX balance skin lijn.


Review LookX balance skin lijn.
 

Het is nu weer een tijdje geleden dat ik een review over de Derma skin polish pads heb geschreven. Dit keer wilden ik iets heel anders gaan testen en dit keer ook in het speciaal een ingrediënt. Zoals jullie in mijn vorige review hebben kunnen lezen heb ik nog een klein beetje last van mijn acne huid. Het word steeds minder en daarom was ik ook zo benieuwd naar deze skin lijn van LookX. Deze Balance skin lijn heeft namelijk een speciaal hoofd ingrediënt en dat is de blauwe bes. Voor ik deze producten wil gaan testen was ik erg benieuwd naar wat de blauwe bes allemaal voor ons kan betekenen. Dit heb ik dan ook opgezocht en wauw wat een mooie effecten kunnen hiermee bereikt worden. Ik was daarom extra excited om deze producten te gaan testen.

De producten die ik de afgelopen 4 weken heb getest zijn de: LookX amazing cleansing balm, de LookX Balance oil en de LookX Balance cream 24H.

Ik denk dat ik nog wel het meest benieuwd was naar de LookX Balance 24h cream, omdat deze crème gedurende 24h in werking blijft en je dus als dag en nacht crème kan gebruiken.

Zoals je net kon lezen wilde ik graag eerst iets meer weten over onze speciale vriend de blauwe bes. Hieronder kun je eerst wat aanvullende informatie lezen en daarna zal ik mijn producten verder reviewen.

De blauwe bes.

De blauwe bes die verwerkt is in de balancing skin lijn van LookX hebben een speciale werking,
zo wel voor het lichaam als voor de huid. Blauwe bessen helpen het voorkomen van ziektes in het lichaam, maar daar in tegen ook voor de huid. Heb je bijvoorbeeld last van eczeem, acne of gewoon een hele droge huid stap dan snel over op de blauwe bes.

Deze bessen bevatten anti-oxidanten, omega 6 oliën, kalmerende en ontstekingsremmende ingrediënten. Omega 6 zorgt ervoor dat het vocht word vastgehouden en de huid niet verder uitdroogt. Je kan ook wel zeggen dat omega 6 dus beschermend werkt, zodat invloeden van buitenaf verder geen effect hebben op de hydratatie van je huid. Anti-oxidanten spelen daar in tegen weer een rol in het huidverouderingsproces, want door de hydratatie die word behouden door de omega 6 olie kan de huid niet worden aangetast. 1 van de eerste tekenen van een ouder wordende huid zijn namelijk de droogtelijntjes. De blauwe bessen geven de cellen van de huid zoveel voedingstoffen dat de cellen zacht en bouncy worden. Hierdoor ziet de huid er veerkrachtiger uit dan ooit.

Doordat de blauwe bessen ontstekingsremmende effecten heeft was ik erg benieuwd wat voor effect dit op mijn huid zou hebben. Ik heb nog een klein beetje last van ontstekinkjes hier en daar, maar dat mag geen naam meer hebben. Hieronder kunnen jullie mijn ervaringen lezen met alle producten.

De LookX amazing cleansing balm.

Om te beginnen met deze gel achtige substantie van de amazing cleansing balm. Deze balm voelt zowel gel achtig als creamy aan. Dat creamy gevoel is vooral te merken wanneer je het op je gezicht doet. De gel substantie komt vooral weer terug als je er water bij toevoegt, wat ik ook het meest fijne vond werken. Dat vettige creamy gevoel vind ik persoonlijk niet zo fijn, omdat ik al een erg vette huid heb. Verdunnen is daarom de beste optie als je net als ik een wat vettere huid hebt. Als je er dan water bij doet word de balm een beetje wittig en heb ik vooral het idee dat het mijn huid beter schoonmaakt als wanneer ik er geen water bij doe. Wel vind ik het een heel prettig idee dat ik weet en voel dat mijn huid verder niet word aangetast qua hydratatie wat toch veel gebeurd als je een reiniging gebruikt. Zeker bij de wat goedkopere merken kan je voelen dat je huid meteen trekkerig aanvoelt na het schoonmaken van je gezicht. Ik was daarom wel blij verrast dat mijn huid gewoon heerlijk zacht en gehydrateerd aanvoelde wanneer ik mijn gezicht had gereinigd.

De LookX balance oil.

Ik heb met oliën altijd een haat liefde relatie. Olie is namelijk niet erg prettig als je al een olie achtige huid hebt. Echter deze olie trekt zo snel in dat je niet eens merkt dat het een olie is. Ik vind zulke oliën na het douchen altijd erg prettig, omdat na een hete douche je huid toch altijd wat extra uitgedroogder is dan normaal. Als je dan al onder de douche vandaan komt staan je poriën lekker open en kan deze heerlijke olie gemakkelijk intrekken en extra intens voeden.

De Lookx balance cream 24h.

Van deze crème had ik iets meer verwacht dan wat de werkelijkheid getoond heeft. Het kan natuurlijk zijn dat deze crème niet aansluit op mijn huid, maar voor alsnog is het jammer. Dat betekend niet dat ik het een slechte crème vind, maar ik had wel wat meer verwachtingen. Crème voed intens, hydrateert optimaal, beschermd de huid, maar werkt helaas niet ontstekingsremmend bij mij. Dat ontstekingsremmende is voor mij wel een dingetje. Ik had namelijk elke keer als ik de crème opsmeerde de volgende ochtend nieuwe ontstekinkjes erbij. Op een gegeven moment wilde ik het testen door mijn oude crème weer te gebruiken om te zien waardoor kwam. En ja hoor toen ik mijn oude crème gebruikt had waren er geen nieuwe ontstekinkjes bij gekomen. Ik vind jammer omdat er overal op het internet helemaal lyrisch gedaan word over de ontstekingsremmende effecten van de blauwe bessen. In dit geval was dat bij mij niet zo uitgekomen. Wel moet ik zeggen dat de olie en de reiniging wel een hele goede werking op mij hadden. Het is bijna een beetje alsof de balance cream teveel werd voor mijn huid. Het zou dus kunnen zijn dat het bij anderen wel heel goed zijn werk doet. Verder zoals ik hierboven al vermelde: de crème werkt super hydraterend, beschermd je huid daardoor echt heel goed en voed de cellen van de huid optimaal, want mijn huid voelde wel heel lekker smooth aan.

Al met al kan ik je de balance lijn van LookX zeker aanraden. Jammer van de crème, maar wellicht dat dit effect alleen bij mij zo is, daarom test ik het ook zo nauwkeurig omdat ik vind dat een mening niet bepaald kan worden over een paar keer. Ik vorm mijn mening echt door elk product wat ik review een lange tijd te gebruiken meestal is dat 1 maand lang. Ik hou er namelijk zelf niet van om mensen een vals geschrift aan te bieden.

Hoe te gebruiken.

De balance skin lijn van LookX is gemakkelijk in gebruik. Je kunt de reiniging zowel onder de douche als gewoon op een droge huid gebruiken. Hou je niet zo van het vettige gevoel doe er dan een beetje water bij, heb je een wat droge huid/vochtarme huid laat de reinigingsbalm dan lekker hoe die is. Zonder water is hij namelijk wat zachter in gebruik. Voor de olie geldt het zelfde. Gebruik hem na het douchen, voor het slapen en optioneel voor als je een erg droge/vochtarme huid hebt ook in de ochtend voor dat je jouw crème opsmeert. De balance 24h cream kun je zowel in de ochtend als in de avond gebruiken. Het is een 24h cream en zou dus de gehele dag zijn werking moeten behouden. Je kan er daardoor dus ook voor kiezen om hem alleen in de ochtend te gebruiken. Wat ik persoonlijk niet zou aanraden. Je huid kan in de avond altijd wel een extra beetje voeding gebruiken, omdat dan je huid in rust gaat en meer voeding op kan nemen. Ik zou er altijd voor zorgen dat je een goede dag en nacht verzorging hebt, je gezicht, nek en borst zijn namelijk de eerste die lijntjes gaan vertonen als je geen verzorging gebruikt.

 

Ik hoop dat jullie hier wat van op hebben kunnen steken. Ik kijk nu al weer uit wat ik aankomende maand mag gaan testen voor jullie.


headline foto komt van https://www.google.nl/search?q=lookx&hl=nl&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjf28_2s-XTAhVrLsAKHZAlAOUQ_AUICygC&biw=1366&bih=613#imgrc=gu-jWc6nf0SRVM:
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties