×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn eerste keer

Mijn eerste keer


De lente ontwaakt en ik mag mij verheugen over de aandacht en toewijding van een nieuwe heerlijke geliefde... Naast allerlei prachtige eigenschappen, waar ik inmiddels uren over zou kunnen gaan zitten vertellen, is zij toch zeker een pragmatische vrouw. Iets wat ik enorm kan waarderen aangezien ik mijzelf toch ook tot deze categorie mensen reken. Mijn nieuwe lief vroeg mij een aantal weken na onze eerste kennismaking wat mijn lievelingskleur was... Waarom ze dat wilde weten ging ze niet verklappen... Naast pragmatisch ben ik ook een onverbeterlijke romanticus dus zo'n vraag van haar roept op zo'n moment op dat ik wat zwijmelend ga zitten fantaseren... En jawel afgelopen weekend bleek ze voor mij een geschenk te hebben...

Had ik al gezegd dat ze vrij pragmatisch is..? Oh ja...nu...kort na onze kennismaking ontdekte ik dat ze voor zekere onhandige momenten die iedere vrouw kent, een heel praktische oplossing had. Zo'n oplossing die je makkelijk mee neemt, handig voor onderweg, op evenementen en festivals en alle mogelijk denkbare andere situaties waarbij je...nou ja...even een privé momentje wil...

Dat gunde ze mij ook...dus schonk ze mij een prachtig turkoois, makkelijk schoon te maken plastuitje...!!!

Ideaal...want ik ben veel in de auto onderweg en ga graag dagjes uit...en laten we wel wezen dames...waar wij soms moeten toiletteren is niet zelden een vieze bende...!

Nu moet je wel even oefenen met zo'n ding had ze me gezegd...en ja ik ben totaal onervaren op dat gebied en hoe doe je dat met je broek en slip, hoe plaats je zo'n ding dat het goed aansluit op je anatomie en je het gewenste resultaat krijgt..?

Dus afijn...eenmaal thuis in mijn veilige omgeving, op het moment dat ik voel dat er wel enige noodzaak is, denk ik laat ik het eens gaan uitproberen. Dus ik optimistisch en enthousiast naar mijn kleinste kamertje denkend dat dit vast in 1x goed zou gaan want ach...hoe moeilijk zou dit nu kunnen zijn??? Dus ik sta voor mijn WC pot en denk, oké bril omhoog... Broek zonder gulp maar met een comfortabel elastische band dus dat laat zich gemakkelijk en discreet iets naar beneden duwen, slip idem...plastuitje geplaatst...ja voelt wel alsof dat helemaal goed gaat komen... Ach denk ik dat oefenen is misschien helemaal niet nodig! Dus ik richt en open vol vertrouwen de sluizen...

?????? ARGGHHHH....helemaal niet goed geplaatst dus!!!! Maar ja als die sluizen eenmaal open zijn krijg ze dan maar weer dicht!!! ?????? In opperste concentratie doe ik een poging en worstel alsnog mijn broek naar beneden, natuurlijk vergeet ik volledig dat &*#@$#% plastuitje en voel dat, wat er wel ingekomen is, over mijn hand gutsen... Verlies mijn concentratie dus hup sluizen laten zich echt niet meer sluiten en ik voel dat ik mijzelf op grandioze wijze sta onder te zeiken!!! Broek op wonderbaarlijk wijze toch ver genoeg naar beneden en ik spring in een reflex voorwaarts op mijn WC pot om de schade rondom mij toch nog iets in te perken. Zit dus achterstevoren op mijn WC-pot zonder bril...KOUD!!!! En ja...daar zit je dan...met je broek op je enkels achterstevoren op de pot...probeer daar dan maar weer op een beetje handig manier vanaf te komen wetende dat er voor de pot een waterballet is waar je U tegen zegt!!! Mijn eerste keer met het plastuitje is uitgemond in een grandioos 'zeik-overal-behalve-waar-je-wil' belevenis!!! ik vermoed dat iedere man die ooit (wellicht ietwat geamuseerd omdat hij daar zelf toch geen last van heeft) over de rand heeft staan spetteren een minderwaardigheidscomplex krijgt als hij zou zien welke prestatie ik hier heb geleverd... ??

Ik klauter achterstevoren van de pot af. In een verwoede poging probeer ik te voorkomen dat ik in het Naardermeer wat ik heb gecreëerd ga staan en kijk naar de chaos... Eerst maar eens die broek, slip en sokken uit... Schoenen heb ik gelukkig niet volgezeken...waar laat ik die natte zooi? Sta ik daar in mijn naaktheid...dat PRAKTISCHE tuitje moet er toch voor zorgen dat ik mijn broek AAN kan houden!!!!! Eerst maar eens mijzelf drogen en met behulp van vochtige toiletdoekjes een beetje verschonen...straks nodig douchen...maar eerst dat waterballet aan kant...loop naar de keuken voor een sopje en een dweiltje...

Sophie zit op de bank en ziet mij in mijn blote kont voorbij komen en vraagt waarom ik mijn broek uit heb...zij mag dat ten slotte ook niet als het nog te koud is! Dus ik leg uit; "Mama heeft een ongelukje gehad schat..." Zegt mijn zonnestraaltje "Oh geeft niks hoor mama...iedereen heeft dat wel eens." Lang leve kinderen die soms nog in hun broek plassen!!!

Na het nodige sopwerk in mijn kleinste kamertje voer ik mopperend de natte kleding af naar de wasmachine en schiet ik gauw mijn huisjurk aan. Ik grijp mijn telefoon...even mijn lief bedanken!!! Ik stel via een appje voor dat ze anderen, die dit geschenk van haar mogen ontvangen, even erop wijst dat je eerst gaat oefenen ONDER DE DOUCHE!!!! Blijkt dat ze me dat wel had gezegd... ik heb op dat informatieve moment vast en zeker breinloos naar haar mooie ogen zitten staren...

Maar niet getreurd...ik hou vol want er komt een dag dat ik een lange autorit maak, vreselijk nodig moet en in geen velden of wegen een tankstation kan ontdekken...

 Soberana
Als ik het goed begrijp, niet zo geschikt voor vrouwen die gewoonlijk een rok dragen, of je zou je rok onder je kin moeten klemmen? Met een rok èn een panty aan lijkt het me helemaal ondoenlijk. En onder de douche?? Over plassen in de douche kan men idd verschillend denken.
17-03-2016 19:41
17-03-2016 19:41 • Reageer