×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Zomaar een zondag.

Zomaar een zondag.


Omg...mama heeft de avond tevoren een wijntje teveel gedronken... als de ochtendzon me begroet en door de oranje organza de slaapkamer schijnt en ik de nodige hete koffie heb genuttigd denk ik...oke..oke...we gaan maar even naar buiten... Frisse lucht is altijd goed! Bezoek aan het Poppentheater staat op het programma dus goede reden om vooraf even door het nabijgelegen park te wandelen alwaar Sophie zich ontpopt tot natuurgids -en fotograaf....

Voorstelling bekijken en meezingen met de liedjes. Poppentheater afgelopen...we lopen naar buiten waar de zon schijnt, blauwe lucht met hier en daar een pluizige wolk en een frisse bries komt ons tegemoet.... Je stuitert door het gras..."mama ik wil in die boom" en je begint, niet gehinderd door je lange jurk, te klimmen... Het lukt je niet om ver omhoog te komen en roept "mama help!"...ik pak je vast en til je moeiteloos omhoog waarbij je achterwerk op mijn borst leunt...."WOW mama wat ben jij sterk!!!!" roep je uit.... (en ...of schat....en of...je moest eens weten...of nee bij nader inzien liever niet...liever ben je gezegend met onwetendheid ) en dan hoor ik een triomfantelijk "yeahhh" als je de onderste tak vast kan pakken waar je je zinnen op had gezet. Doel bereikt wat jou betreft en ik laat je langzaam op de grond zakken. Je stuitert richting auto en roept "mama wat gaan we nu doen?" "Lekker naar huis lieverd, pannenkoeken bakken..." Opnieuw een vrolijk "yeahhhh" en dan "mama dit is een topdag!" Even een brok in mijn keel...en mijn stem kraakt als ik antwoord "ja schat topdag..."
De auto in, gordels om en gas....zet de radio aan en "aint nobody loves me better, makes me feel like you" schalt door de auto....in mijn achteruitkijkspiegel zie ik je swingen op de achterbank... ‪#‎yeswegotourflowback‬