×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Bewust het jaar afsluiten

Bewust het jaar afsluiten


Eind 2017, een jaar dat omgevlogen is en zeker aan het eind nog even flink de boel opschudt. Of het de energieën zijn van Mercurius die retrograde loopt, nieuwe maan, Saturnus die na een lange tocht terug in zijn homeland schorpioen komt of de kortste dagen van het jaar of kerst; misschien een samenloop van omstandigheden..

Heftig is de eindspurt wel. 

In alle hectiek en als klap op de vuurpijl nog een griepje eroverheen, had ik vanavond voor het eerst een rustmoment. Meestal neem ik volle maan en nieuwe maan als bewust momentje voor mezelf maar door alles wat tegelijk op mijn pad kwam lukte dit afgelopen maandag niet echt.

Toen ik vanavond eens ging bedenken in alle drama en ellende wat ik eigenlijk het liefst achter wilde laten kwam ik eigenlijk tot een mooie conclusie wat mijn mooiste kado van dit jaar is.

Buiten een aantal contacten die ik bewust niet meer om me heen wil hebben, de onzekerheid dat ik niet goed genoeg was voor anderen maar eerst voor mezelf, de angst om mensen te verliezen heeft het me ook een paar waardevolle lessen gebracht.

Het was een jaar waarin je op jezelf teruggeworpen werd. Door twee belangrijke personen heb ik geleerd wie ik zelf weer was nadat ik 2,5 jaar terug een relatie uit liep. Ik leerde dat ik mezelf mocht wezen..zonder please-gedrag, met de ideeën die ik heb, ervaringen die me maken zoals ik ben. 

Ik mag er zijn, ik mag leven, ik mag genieten.

Ik heb geleerd zonder oordelen te leven, ieder in zijn of haar waarde te laten en afscheid te nemen van personen of situaties die alleen maar negativiteit opleveren. 

Ik zag het jaar alleen maar als negatief omdat het veel zware periodes met zich mee bracht, maar als ik er zo naar terug kijk is het toch echt een mooi jaar. 

Wel sluit ik hem graag af en ben benieuwd of het nieuwe jaar nieuwe mogelijkheden gaat bieden. Ik wil een ander leven waarbij ik meer de dingen kan doen waar mijn hart ligt. 


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.
Schorelaar
Mooi hoe je maandelijks een bewust moment neemt. Ik wens je voor 2018, volgende je hart want dat klopt.
22-12-2017 08:39
22-12-2017 08:39 • Reageer