#30dagenchallence ~ 3 goede gewoontes

#30dagenchallence ~ 3 goede gewoontes


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Drie goede gewoontes, ik heb er eigenlijk veel meer.

Maar aangezien het duidelijk is dat ik er 3 mag opnoemen doen we dat dan ook. Ben tenslotte een "volger" he ;-)

  • Altijd daar klaar staan wie of wat mij nodig heeft. 
  • Altijd luisteren naar diegene die een luisterend oor nodig hebben.
  • Altijd het goeie in mensen zien..totdat...

  1. Als iemand mij belt en met de vraag "of ik aub zou kunnen komen want"..ja dat doe ik dan ook. Je weet nooit of er iemand is die jij misschien ooit nodig kan hebben. Ik heb natuurlijk door de jaren ook wel geleerd dat het soms wat ver ging, met niet eens van die dringende vragen of verhalen waar ik niets mee zou kunnen doen. Maar aan de andere kant, het kan ook heel belangrijk zijn voor die persoon dat jij er dan gewoon ben. Daar heb ik voor mezelf wel keuzes in gemaakt.
  2. Luisteren, dat is iets wat ik goed kan. Mijn oren werken prima, ook als ik iets niet! wil horen en dan toch dat het mijn gehoorgang binnen dringt. "Wil ik dit nu echt allemaal horen?" NEE! Maar, ja, iedereen kan alles bij mij kwijt en dit zal dan ook altijd bij mij blijven. Als ik dan er iets over hoor, weet ik, ik heb het niet verteld. Iets wat in vertrouwen wordt gezegd moet dan ook vertrouwd blijven. 
  3. Ik zie inderdaad altijd het goeie in mensen. Dat hoort ook zo, ook al zal een stemmetje zeggen dat het niet zo is. En ik negeer het nu minder, want door de ervaringen die je daar in op doe, leer je ook dat jouw stemmetje het best wel vaker goed heeft. Ik weet echt wel dat er mensen zijn die echt wel het goede hebben, maar op dat moment even niet. Dan kies ik er toch voor om toch even het goede te zien, maar als ik een raar gevoel erbij krijg is het dan ook klaar bij mij. 
Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.3 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mooie voornemens.
Ik vind dat mensen gebruik van mij mogen maken, bij misbruik is het snel over, maar daar moet je zelf voor waken.
| 20:31 |
Klopt, je bent zelf baas!
| 13:56 |
Dat zijn ook mooie dingen
| 17:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen